İmbat Madencilik 3-0 Hak İş Konfederasyonu

İmbat Madencilik 3-0 Hak İş Konfederasyonu

13 Mayıs 2014 yılında Soma’mızda 301 işçi kardeşimizin hayatını kaybettiği maden faciasının ardından tam sekiz yıl geçti. Yüreklerimizi yakan facianın 8.yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm madencilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 4. günün ilk maçı, 5 takımın yer aldığı B-Grubunda İmbat Madencilik ve Hak-İş Konfederasyonu takımları arasında oynandı.

MADEN ŞEHİTLERİ

Maden şehitleri unutulmadı!

İmbat Madencilik, Teiaş Eğitim Tesisleri sahasında oynanan ve Yusuf Bulut’un yönetim gösterdiği maçta sahaya ”MADEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ” pankartı ile çıktı. Yusuf Bulut’un başlama düdüğü ile oyun üstünlüğünü eline alan İmbat Madencilik Hak-İş Konfederasyonu’nu 3-0 mağlup etti.

İMBAT MADENCİLİK

Siyah-beyazlılara üç puan getiren golleri Erdem Ocak (2) ve Murat Aksoy attı. Turnuvaya üç puanla başlayan İmbat Madencilik, ikinci maçını 20.05.2022 Cuma günü Ticaret Odası ile Teiaş Eğitim Tesisleri sahasında oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00



Erdem Ocak ”beni seyretmeye devam edin” dedi.

İmbat Madencilik’le birlikte ilk defa bu sezon turnuvalarda boy gösteren Erdem Ocak güzel futbolunu iki jeneriklik gollerle süsleyerek ”beni seyretmeye devam edin” dedi.

Yusuf İpek

İpek, ”Maden şehitleri saygıyla anıyoruz”

İmbat Madencilik’in Faik Toprak ile birlikte oluşumunu sağlayan Yusuf İpek karşılaşma sonrası bloğumuza şunları söyledi:  ”İmbat Madencilik olarak turnuvanın ilk maçının 13 Mayıs’a gelmesinden ötürü 301 maden şehidimiz başta olmak üzere diğer tüm maden şehitleri saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun inşallah. Sonra turnuvanın tüm takımlara hayırlı ve sakatlıksız olmasını diler, Atala ve Fatih Kaya arkadaşlarımızın da sakatlıklarının için acil şifalar dileriz.

Oyuna gelecek olursak öncelikli amacımız defanstan topla çıkıp hızlı bir şekilde oyunu kanatlara yayarak rakip sahaya geçerek gol aramak ve zaman zamanda hızlı oyunu etkili şutlarla rakibin direncini düşürmek ve izleyen herkese göze hoş gelen bir futbol sunmaktı. Nitekim de bunu oyunun belli bölümlerinde yaptık ve skoru elde edince tempomuz düşürdük ve topun bizde kalmasını sağlayarak sabırlı ataklarla kaleye gitmeye çalıştık. Turnuvaya galibiyet ile başlamak çok güzeldi ve bunu net bir skorla elde ettik bundan sonraki maçlarda Allah’ın izniyle tempomuzu arttırarak gitmek istiyoruz inşallah. Rakibimize de diğer maçlarında başarılar dileriz.”dedi.



HAK İŞ KONFEDERASYONU

Rakip Kaymakamlık

3 Eksikle çıktıkları zorlu müsabakadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Hak-İş Konfederasyonu ikinci maçını 18.05.2022 Çarşamba günü saat  17:00’de Kaymakamlık takımı ile Teiaş Eğitim Tesisleri sahasında yapacak.

BAYBARS KABAKOĞLU

Kabakoğlu, ”İmbat’a karşı konstantre olmak zor”

Hak-İş takım sorumlusu Baybars Kabakoğlu, maç sonu İmbat’a karşı konsantre olmanın çok zor olduğunu söyledi. Kabakaoğlu, ”İlk maçlar her takım için zordur, bir de İmbat ile karşılaşıyorsanız konsantre olmak zorlaşıyor. Takımım sıcak havaya rağmen çok iyi mücadele etti. Üç önemli eksiğimiz olması negatif yönde etki etse de tüm arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca İmbat takımını tebrik ederim. Önümüzdeki maçlarda takımıma olan inancım tam.”diye konuştu.

YUSUF BULUT

İmbat Madencilik 3-0 Hak-İş

SAHA:Teiaş
HAKEM:Yusuf Bulut
İMBAT MD:Erol-İlker-Can-Yücel-Ercan-Eser-Murat-Emre-Erdem
YEDEKLER:Bayram, Tolga, Özgür, Mutlu, Gökay, Yusuf
ANTRENÖR:Faik Toprak

HAK İŞ:Yasin-İbrahim-Onur-Ali-Fatih-İlhan-Ertuğ-Ozan-Baybars
YEDEKLER:Burak, Mehmet, Erdinç, Melih
ANTRENÖR:Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Erdem Ocak (2), Murat Aksoy (İmbat Md)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN