İlçe Tarım 0-13 Ege Linyitleri İşletmesi

İlçe Tarım 0-13 Ege Linyitleri İşletmesi

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 4. günün son maçı A-Gurubunda Eli (1) ile İlçe Tarım takımları arasında gerçekleşti.

Teiaş Eğitim Tesisleri sahasında oynanan müsabakada ELİ (1) İlçe Tarım’ı 13-0 mağlup etti.

ELİ (1), Manisa İl hakemlerinden Ahmet Türkeş‘in düdük çaldığı karşılaşmada sahaya: Yasin-Çetin-Yusuf-Halil-Erhan-Tarkan-Metin-Tugay ve Gürkan dokuzuyla çıktı. Semih, Azmi, Faruk, Özgür, Bülent, B.Bulut, Onur ve Bayri ise kulübede antrenör Mert İskenderoğlu’ndan forma bekleyen oyuncular oldu.

ELİ 1 TOPLU

Güç dengeleri ELİ (1)’den yanaydı.

Maçtan önce İki takım arasındaki güçler dengesine bakıldığında ELİ (1) açık ara önde gözüküyordu. Nitekim karşılaşmada, 70 dakika boyunca rakibine üstünlük kuran ELİ (1), çok gol pozisyonuna girerek İlçe Tarım kalesini adeta ablukaya aldı. 5.dakikada gol perdesini Tarkan Bayram ile açan ve maçtan 13-0 galip ayrılan Kırmızı-Siyahlılar’da, oyuna ikinci yarıda dahil olan Özgür Akalın 4 golle yıldızlaşırken diğer golleri: Tugay Erdoğmuş (2), Gürkan Evdeğiş (2), Yusuf Özcan, Halil Sümer, Faruk Adlığ ve Bülent Ay kaydetti.

BÜLENT AY

Bülent buraya yumruk havaya

Bülent Ay’ın rakip filelere gönderdiği güzel gol maçı seyretmeye gelen özel taraftarları tarafından ayakta alkışlandı.  İlave olarak taraftarların ”Bülent buraya yumruk havaya” tezahüratı ile iyice maçın havasına giren Bülent’in vücut dili hakeminin bitiş düdüğüyle ”Keşke maç bitmese” görüntüsü verdi bizlere:)



ELİ 1 MAÇ KADROSU

Turnuvaya 13-0’lık İlçe Tarım galibiyeti ile moralli giren ELİ (1), ikinci maçını 20.05.2022 Cuma saat 18:30’da ilk maçında Nitromak’ı Cihan Tuncay’ın attığı golle 1-0 mağlup eden Tes-İş Sendikası ile yapacak. Müsabaka Teiaş Eğitim Sahasında oynanacak.

MERT İSKENDEROĞLU

İskenderoğlu, ”İyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz”

ELİ 1 takımının deneyimli teknik adamı Mert İskenderoğlu, farklı galibiyetin ardından bloğunuza maçı değerlendirdi. Turnuvaya iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen başarılı teknik adam, ”Eli 1 olarak öncelikle herkese sakatlıksız bir turnuva diliyorum. İlk maçlarda gelen sakatlık haberleri hepimizi üzdü.



Maça gelecek olursak, turnuvaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum ve iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyum. İlerleyen zamanlarda daha iyi futbol oynayarak grup maçlarımızı tamamlayıp, grubumuzu en üst sıralarda bitirmek için ter dökeceğiz. Rakibimiz İlçe Tarım son derece centilmen bir futbol ortaya koydu. Kendilerine sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Bu organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.”değerlendirmesini yaptı.

NOT: İlçe Tarım adına; görsel ve detaylı haber paylaşımı takım sorumlularının isteği doğrultusunda yapılmamıştır (!)

ELİ adına karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN