İdris Ersoy Göz Dolduruyor..

İdris Ersoy Göz Dolduruyor..

Soma Zaferspor U-14 takımında forma giyen İdris Ersoy bu sezon oynadığı başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çekti.

SOMADASPOR

Zaferspor Kulübü ve Oktay Çabuk‘un Soma ve Türk futboluna kazandırmaya çalıştığı 2005 doğumlu oyuncusu İdris Ersoy, attığı ve attırdığı gollerle dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

2005 doğumlu, sağ kanat forvet oyuncusu.
2003 ve 2004 doğumlu kadronun ilk on bir oyuncusu, 2005 kategorisinin takım kaptanı..
2005 doğumlu oyuncu, çıktığı 3 kategoride  26 maçta toplam 54 gole imza atarken, on altıda asist yaptı..
U-14 takımı ile bu sezon çıktığı 6 maçta 18 gol
U-15 takımıyla 17 maçta 33 gol..
U-16 takımıyla da 3 maçta 3 gole imza atarak ismini rakip takım hocalarına ezberletmeyi başardı.




Gösterdiği olağan üstü performansla büyük beğeni toplayan 2005 doğumlu genç yeteneğe Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçenin talip olduğu iddia edildi.
Aydın da Türkiye şampiyonasında göstermiş olduğu performanstan dolayı Fenerbahçe tarafından davet aldı. İlerleyen günlerde hangi tarihlerde Fenerbahçeye gideceği konusunda net bir bilgi gelecek. Fenerbahçenin alt yapı sorumlu hocası bizden habersiz kesinlikle hiç bir takımla görüşmeyeceği ve transferine onay verilmemesini söylediği gelen bilgiler arasında yer aldı..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN