İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı

İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı

3.Lig 3.Grup’un 12. haftasında deplasmanda İçel İdman Yurduspor ile karşılaşacak olan Somaspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

TFF Soma Belediye Tesislerinde Teknik Direktör Burhanettin Basatemür gözetiminde gerçekleşen antrenmanda İçel İdman Yurdu maçında uygulanacak taktiksel ağırlıklı çalışma yapıldı..

Siyah-beyazlılar, 1 Aralık Salı günü saat 11:00’de uçakla Adana’ya oradan da karayolu ile Mersin’e geçip kaldıkları otelde maç saatini bekleyecek..

Bizde 4 Onlarda 3 Eksik Var!

Koronavirüse yakalanan ve karantinada olan iki oyuncumuzun yanı sıra, sakat olan Emre Tekin Pınar ve Umut Koray Öz maç kadrosunda yer almadı.

Karşıyaka maçında dört sarı kart cezalısı durumuna düşen ve bu cezayı Batman Petrolspor maçında dolduran Enes Bayır, İçel İdman Yurdu maç kadrosuna dahil edildi.

İçel İdman Yurdunda ise koronavirüse yakalanan, adları açıklanmayan iki oyuncu var. Ayrıca geçen hafta Çarşambaspor maçında 4 sarı kart sınırında olan Burak Ziyattin Altıntaş, o maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

somaspor gölcükspor

Siyah-İnciler Namağlup Seriyi Sürdürmek İstiyor

Sezona deplasmanda aldığı 1-0’lık Esenler Erokspor galibiyeti ile başlayan Somaspor, 2. haftada evinde Gölcükspor’u 1-0 mağlup etti..

Ligin 3. haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan FK ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, 4.hafta evinde Yalovaspor’u 2-1 mağlup etti.

5.Hafta Cizrespor ile deplasmanda karşılaşan Somaspor, ligdeki ikinci puan kaybını 2-2’lik skorla Cizrespor karşısında aldı.



Karakoçan ve Cizrespor maçlarında kaybedilen 4 puanın ardından çıkışa geçen Burhanettin Basatemür’un öğrencileri, evinde Çatalcaspor ve Çarşambaspor’u 3-0, deplasmanda ise Arhavispor’u 2-0, Karşıyaka’yı da 1-0 mağlup etme başarısı gösterdi.

Siyah-inciler, sıkıntılı girdikleri 11.haftaya konuk ettikleri Batman Petrolspor maçında Özcan Aydın’la bir penaltı atışından faydalanamadığı karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılarak ilk defa evinde puan kaybı yaşadı..

Maçı Samsun Bölgesi Hakemi Yönetecek

2 Aralık Çarşamba günü Mersin Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.
Karşılaşmayı Samsun Bölgesi Klasman hakemlerinden Erdem Mertoğlu yönetecek.
Mertoğlu’nun yardımcıları ise Metin Yalçın (Ordu), Coşkun Yalçın (Samsun) ve Cantürk Kılıç (Ordu) olacak.

Orta hakem Erdem Mertoğlu 2014 Bölgesel Amatör Lig sezonunda deplasmanda Edremitspor’u 50.dakikada Gökay Yiğit’in attığı golle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta orta hakemdi. Erdem Mertoğlu, o maçta tam 10 sarı 2’de kırmızı kartına başvurmuştu.

1.Yardımcı hakem Metin Yalçın ise geçen sezon evimizde .26.dakikada Üzeyir Ergün ve 80.dakikada Mehmet Uysal’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz Darıca GB maçında 2.yardımcı hakem olarak sahada yer almıştı.

2.Yardımcı hakem Coşkun Yalçın ve 4.hakem Cantürk Kılıç ilk defa maçımızda görev yapacak.



İlgili Haberler;

İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN