Yalovaspor Maçı Beklediğimiz Gibi Zor Geçti

Yalovaspor Maçı Beklediğimiz Gibi Zor Geçti

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Yalovaspor ile evlerinde oynadıkları maçta zorda olsa kazandıkları belirterek ” Yalovaspor maçı beklediğimiz gibi zor bir maç oldu.” dedi.

Burhanettin Basatemür 2-1 biten karşılaşmanın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Yalovaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ve şartlar ne olursa olsun mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür,

“Gerçekten beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Ligde zaten kolay maç yok, özellikle bizim gibi hedef takımların hiçbir maçı kolay olmayacaktır. Bunu bilerek maçın başında gol bulma isteğimiz vardı ve öylede oldu aslında. Bizim açımızdan günün eksiği 2.golü geç bulmamız oldu. Özellikle ilk yarıda yeterince pozisyon bulmamıza rağmen maalesef değerlendiremedik. Önemli olan oynamak ve pozisyon üretmek tabii ki ancak bunları gol yapmamız gerekiyor.



Yoksa dün olduğu gibi maç daha zor geçiyor bizim açımızdan. Rakibimiz de iyi mücadele eden ve tehdit eden bir yapıdaydı. Herkes kazanmak ve puan almak istiyor. Güzel ve çekişmeli bir ligimiz var. Bu da heyecanı üst seviyede tutuyor. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Saygıyı ve alkışı sonuna kadar hak ediyorlar. Yönetimimiz ve evlerin çatılarına balkonlarına stadın duvarlarına çıkarak bizleri destekleyen taraftarımızla beraber güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederiz.’’ diye konuştu.

İlgili Bağlantılar:

Önemli Olan Galip Gelmekti
Golcüler, Yalovaspor Maçını Bekliyor
Somaspor Pusuya Yattı 
Yalovaspor Maç Önü
Yalovaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Yalovaspor Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN