Geriden Gelen Turgutalp Spor, Bu Sefer Uzatmalarda Güldü

Geriden Gelen Turgutalp Spor, Bu Sefer Uzatmalarda Güldü

Sahasında Süleymanlı Bld.Spor’u konuk eden Turgutalp Spor, 70.dakikasına 2-1 mağlup girdiği müsabakanın uzatma bölümünde bulduğu gollerle rakibini 4-2 mağlup etti.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Gölmarmara Spor ile uzatma bölümünde yediği golle 2-2 berabere kalarak zirve yolunda çok önemli iki puan kaybeden Pomaklar, Süleymanlı Bld.Spor karşısında bu sefer uzatma bölümünde güldü.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 17.hafta mücadelesinde haftaya bir maç fazlası olan lider Akhisargücü’nün dört, ikinci sırada yer alan Karaelmas Spor’un iki puan gerisinde 31 puanla üçüncü sırada giren Turgutalp Spor, sahasında konuk ettiği Süleymanlı Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek zirve yarışından kopmadı.

50 dakika 10 kişi oynadılar

Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmaya baskılı bir şekilde başlayan Süleymanlı Belediyespor, 4.dakikada Osman‘ın golüyle öne geçti:0-1 Turgutalp Spor, Enes Bayramlar‘ın 30.dakikadaki golüyle beraberliği yakalarken, 40.dakikada Hüseyincan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk yarının kalan bölümünde baskı kursa da gol atmayı başaramayan Pomaklar, soyunma odasına 1-1’lik skorla girdi.

İkinci yarıya iki takım da temkinli bir oyunla başladı. Konuk ekip Süleymanlı Belediye Spor, 70.dakikada Hakan‘ın golüyle maçta ikinci kez öne geçmeyi başardı:1-2

Sahada 10 kişi kalmanın yanı sıra maçta 2-1 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Turgutalp Spor, golün beş dakika sonrası yani 75.dakikada Ali‘nin golüyle beraberliği yakaladı:2-2

Uzatma bölümünde galibiyet golü için baskısını artıran Turgutalp Spor, Enes Bayramlar‘ın 90+7 ve 90+8’inci dakikalarda attığı gollerle skoru 4-2’ye getirdi ve müsabakadan galibiyetle ayrıldı.

ENES BAYRAMLAR TURGUTALP SPOR

Enes Bayramlar’dan hat trick

Turgutalp Spor’un başarılı forveti Enes Bayramlar, 30′ 90+7 ve 90+8’inci dakikalarda Süleymanlı Belediye Spor filelerini üç kez havalandırarak hat trick yapmayı başardı.

Ligde 1 maçı eksik Turgutalp Spor, bu galibiyetle 16 maç sonunda puanını 34’e çıkardı.

Turgutalp Spor, ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta Enes Bayramlar’ın attığı golle öne geçmesine rağmen Osman İçen’in ayağından yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

17.Hafta Toplu Sonuçlar

Akhisargücü 10-0 Sazoba Spor
Selçikli Spor-Karaelmas Spor
Turgutalp Spor 4-2 Süleymanlı Bld

17.Hafta Puan Durumu

18.Hafta (9 Temmuz Pazar)

Hamidiye-Turgutalp Spor
Karaelmas Spor-Akhisargücü

Erteleme Maçları (16 Temmuz P.tesi)

Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor
Selçikli Spor-Turgutalp Spor

SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/
somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN