Süleymanlı Bld.Spor 2-1 Turgutalp Spor

Süleymanlı Bld.Spor 2-1 Turgutalp Spor

Turgutalp Spor, Akhisargücü’nün 3 puan kaybettiği hafta da deplasmanda öne geçtiği maçta Süleymanlı Belediye Spor’a 2-1 mağlup oldu, liderlik şansını kaçırdı.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Gurubunda şampiyonluk mücadelesini sürdüren Turgutalp Spor, Süleymanlı sahasında Süleymanlı Belediye Spor‘a konuk oldu. Bayram öncesi Gölmarmara Spor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran ve puan tablosunda averajla 2’nci sıraya yükselerek Akhisargücü ile zirvenin ortağı olan yeşil beyazlılar, bu hafta deplasmanda oynadığı maçı 2-1’lık skorla kaybetti.

Pomaklar maçı kazansaydı, puan kaybeden lider Akhisargücü ile arasındaki puan farkını 3’e çıkararak zirveye kurulacaktı, ama olmadı!

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Kısa notlar…

Süleymanlı sahasında Süleymanlı Belediyespor’a konuk olan Turgutalp Spor, ilk yarıyı Mustafa Duran’ın asistinde Enes Bayramlar’ın golüyle 1-0 önde tamamladı.

Teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu Turgutalp Spor için, bir hayli bozuk olan Süleymanlı sahası maçın da önüne geçti desek yanılmayız. Saha zeminine alışık olmanın yanında mücadele gücü de yüksek olan ev sahibi ekip, dezavantajı lehine çevirerek ikinci yarıya etkili başladı.

SÜLEYMANLI BELEDİYESPOR

Osman İçen takımını ipten aldı!

60.dakikada ev sahibi ekibin kazandığı penaltıyı Osman İçen gole çevirip durumu eşitledi:1-1
75.dakikada takımı adına beraberlik golünü kaydeden Osman İçen (fotoda oturanlardan sağ başta), ceza yayı yuvarlağın üzerinden yaptığı vuruşla takımını Turgutalp Spor önünde 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Erkan Demir’in bir topunun da direkten döndüğü karşılaşmanın kalan süresinde her iki takımın gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 2-1 Süleymanlı Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Pomaklar, lider Akhisargücü’nün Sazoba Spor’a puan kaybettiği haftada 3 puan farkla lider olma fırsatını tepti.

Bu sonuçla 16 puan ve averajla ikinci sırada kalan Turgutalp Spor, ilk yarının son maçını 6 Mayıs Cumartesi günü Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor ile sahasında oynayacak. Turgutalp Spor galibiyeti ile 11 puana yükselen Süleymanlı Belediyespor ise Medar Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

8. Hafta Toplu Sonuçlar

Sazobaspor 1-0 Akhisargücü
Gölmarmaraspor 4-3 Medar GB
Karaelmasspor 6-0 Selçiklispor
Süleymanlı Bld 2-1 Turgutalpspor
Hamidiye Doğan 1-2 Karabulutspor

8. Hafta Puan DurumuMANİSA AMATÖR PUAN DURUMU

9. Hafta Maçları

Medar GB-Süleymanlı Bld
Karabulutspor-Sazobaspor
Akhisargücü-Karaelmasspor
Selçiklispor-Gölmarmaraspor
Turgutalpspor-Hamidiye Doğan

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Turgutalp Spor-Süleymanlı Bld Maç Fotoları
Süleymanlı Bld 4-5 Turgutalp Spor
Turgutalp Spor 6-1 Süleymanlı Bld
Turgutalp Spor’da Galibiyet Sevinci
Pomaklar Üç Puanı Tek Golle Kaptı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN