Turgutalp Spor Uzatmada Yıkıldı:2-2

Turgutalp Spor Uzatmada Yıkıldı:2-2

 Turgutalp Spor, Gölmarmara Spor ile oynadığı karşılaşmanın uzatma bölümüne 2-1 önde girdiği maçta son saniyelerde yediği golle bir puanla yetinmek zorunda kaldı

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 16.hafta maçında deplasmanda Gölmarmara Spor ile karşılaşan Turgutalp Spor, rakibi ile 2-2 berabere kaldı..

58.dakikada Enes Bayramlar ve 82.dakikada Samet Pamukçu‘nun golleriyle uzatma bölümüne 2-1 önde giren Pomaklar 90+1.dakikada yediği kafa gölüyle şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

16.Hafta
Karaelmas Spor 3-1 Medar GB
Selçikli Spor 0-4 Akhisargücü
Gölmarmara Spor 2-2 Turgutalp Spor

16.Hafta Puan Durumu

17.Hafta
Akhisargücü-Sazoba Spor
Selçikli Spor-Karaelmas Spor
Turgutalp Spor-Süleymanlı Bld

18.Hafta
Hamidiye-Turgutalp Spor
Karaelmas Spor-Akhisargücü

Erteleme Maçları

Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor
Selçikli Spor-Turgutalp Spor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN