Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Başladı..

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Başladı..

Genç Kızlar Futbol Şampiyonası karşılaşmaları 110 takımın katılımıyla başladı.

TFF’nin şampiyona ile ilgili yayınladığı bildiriye göre; Genç Kızlar kategorisinde grup müsabakaları, 3 veya 4’er takımdan toplam 32 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak.

Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 1. eleme turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Genç Kızlar Şampiyonası grup müsabakaları 29 Ocak – 2 Şubat 2018 tarihlerinde oynanacak. Şampiyonada 01.01.2000 – 31.12.2002 doğumlu lisanslı futbolcular yer alabilecek. Müsabakalar 40’ar dakikalık 2 devre şeklinde, nizami sahalarda 5 numaralı top ile oynanacak.

Takımlar, kadrolarında en fazla 7 yedek futbolcu bulundurabilecek ve 5 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak ZAFERSPOR-TURGUTLU-BELEDİYESPOR


ZAFERSPOR-TURGUTLU BELEDİYESPOR

Manisa Esnaf Gençlik-Turgutlu Belediyespor ve Karşıyaka Beden Eğim ile birlikte 16.Grupta mücadele eden Soma Zaferspor ilk maçını bugün (p.tesi) Manisa 8 Eylül Stadında Turgutlu Belediyespor ile oynayacaktı. Turgutlu Belediyespor karşılaşmaya 8 oyuncu ile gelince Zaferspor karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrıldı.

Zaferspor’lu Genç Kızlar ikinci maçlarını 31 Ocak Çarşamba günü saat 13:oo’da Karşıyaka Beden Eğitim takımı ile Manisa 8 Eylül Sahasında oynayacak. Karşılaşmayı Abdullah Türkan, Mehmet Kalkan, Özgür Ceylan hakem triosu yönetecek..

Genç Kızlarımız gruptaki son maçlarını 1 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Manisa Esnaf Gençlikspor ile oynayıp maçlarını tamamlayacak.Bu karşılaşmada ise Ali Eren, Meryem Aydın ve Çiğdem Fırat görev alacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN