Futbolun, Stadın Ruhu Taraftardır

Futbolun, Stadın Ruhu Taraftardır

Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, yarın oynanacak olan Somaspor-Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi taraftarları maça davet etti.

‘’Spor taraftarsız olmaz. Taraftar, sporun her dalında, her branşında takımlar ve sporcular için büyük coşkudur.’’diyen başkan Mustafa Aydın, ”Türk futbolunda önemli bir yeri olan şehrin takımı ile kendi sahamızda seyircimizin önünde güzel bir karşılaşma yapacağız. Bugüne kadar rakipten daha fazla isteyerek daha fazla koşarak geldik. Namağlup takıma karşı yüksek konsantre ile oynamamız gerekiyor. Tüm bunların yanında önemli bir seyirci desteği istiyoruz. Futbolun, stadın ruhu taraftardır.”dedi.



Kale Arkasına Seyirci Alınmayacak

Aydın, Hekimoğlu Trabzon maçında kale arkası tribününe seyirci alınmayacağı ile ilgili olarak, ”Buradaki amacın öncelikle maraton tribünleri doldurmak ve takıma daha sağlam bir tribün desteği sağlamak. Yarın tüm Soma’yı ve Somaspor’u sevenleri tribünlere bekliyoruz. Bu amaçla Maraton tribün fiyatlarını 5 (beş)TL olarak belirledik. Taraftarımızın ilgi göstereceğine inancımız tam. Hekimoğlu Trabzon müsabakasında 12.adam olarak taraftarımızı bugüne kadar olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz. Somaspor rakiplerinin en çok takip ettiği takım genç dinamik ve gelişime açık oyunculardan kurulu keyif veren keyif alan bir takım. Yarında keyif vererek kazanmak istiyoruz. Bu gaye ile maça hazırlanan teknik ekip ve oyuncu grubumuza başarılar diliyorum.”diye ekledi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor, Hekimoğlu Trabzon Maç Önü
Somaspor Hekimoğlu Trabzon Maçının Hakemleri Açıklandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN