Somaspor, Hekimoğlu Trabzon Maç Önü

Somaspor, Hekimoğlu Trabzon Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Somaspor, lider Sakaryaspor ile birlikte ligin namağlup takımlarından biri olan Hekimoğlu Trabzon ile yarın saat 13.00’da Atatürk Stadı’nda oynayacağı maça odaklandı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde hazırlıklarını bu sabah yaptığı ter antrenmanıyla tamamlayan siyah-beyazlılar, Trabzon temsilcisinin namağlup ünvanına son vermek istiyor.



Gözler ve Kulaklar Bu Maçta Olacak!

2.Lig Kırmızı Grupta gözler ve kulaklar bir tarafta evinde 30 maçtır kaybetmeyen Somaspor, diğer yanda bu sezon içeride-dışarıda 18 maçtır kaybetmeyen ve Sakaryaspor ile birlikte namağlup iki takımdan biri olan Hekimoğlu Trabzon maçında olacak.

SOMASPOR HEKİMOĞLU TRABZON PUAN DURUMU

Somaspor 4 Puan Toplarken, Hekimoğlu 9 Puan Topladı

Grup’ta son beş maçta sadece Vanspor’a 2-0’lık üstünlük sağlayan Somaspor, Çorumspor ile 1-1, Etimesgut Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekibimiz Bodrumspor’a 3-1, son olarak ta Ankaraspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

HEKİMOĞLU TRABZON FACEBOOK

Temsilcimizin yarın saat 13.00’da evinde kozlarını paylaşacağı rakibi Hekimoğlu Trabzon ise son beş maçında Sarıyerspor’u deplasmanda, Vanspor’u ise evinde aynı skorlarla 1-0 mağlup etti. Bayburt, Çorum ve Bodrumspor maçlarından ise 1-1’lik beraberliklerle ayrıldı. 9 Golle takımın en golcüsü 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Caner Aktaş, Musa’yı 5 golle Mustafa Ethem Erboğa, ve 3 golle Halil İbrahim Tuna izledi.(Foto Hekimoğlu Trabzon sosyal medya adresinden alınmıştır)

HEKİMOĞLU TRABZONDeplasman Karnesi İyi

Eski A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş‘in kardeşi ve aynı zamanda Trabzonspor’un efsane kadrosunda yer alan teknik direktör Bahaddin Güneş’in antrenere ettiği Trabzon temsilcisi, deplasmanda oynadığı sekiz karşılaşmanın beşinde; Serik Belediyespor’u 2-0, Adıyamanspor, Diyarbekirspor, Sivas Bld.Spor ve Sarıyerspor’u aynı skorlarla 1-0 mağlup etti. Karadeniz ekibi, lider Sakaryaspor ve İnegölspor ile 0-0, Bodrumspor ile 1-1 berabere kalma başarısı gösterdi. Deplasmanda 7 gol atıp rakip takımlara sadece bir kez gol sevinci yaşattı.



BURHANETTİN BASATEMÜR SARIYER MAÇINA DEĞİNDİ

Zor ve Keyifli Bir Maç Olacak

Bu sabah Soma Belediye Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına son noktayı koyan ve kampa çekilen Somaspor’da teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür, Hekimoğlu Trabzon maçı için zor ve keyifli bir maç olacağını söyledi. Basatemür, ”Hekimoğlu Trabzon namağlup iki takımdan biri. Zor ve keyifli bir maç olacak Pazar günü. Oyuncularımız ve bizler maçın öneminin farkındayız. İç saha performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Bütün enerjimizi ve oyun gücümüzü ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. İnşallah da öyle olur.”dedi.

somaspor hekimoğlu trabzon hakemlerKarşılaşmanın Hakemi Ozan Ergün

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 18. hafta maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Somaspor’un Pazar günü saat 13.00’da evinde karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçını İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını ise Sefa Özcan ve Efe Kurtuluş yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Batuhan Bayar.

Orta hakem Ozan Ergün 16.102016 Bölgesel Amatör Lig 9.grupta deplasmanda Gönenspor ile 0-0, 21.02.2016 evimizde Çiğli Belediyespor’u Mert Özcanlar’ın golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçları yönetti.



Üç Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Üç Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Takımda sakat yada cezalı oyuncu bulunmazken, Tunay Meral, Özcan Aydın ve İbrahim Ak Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarın kart görmeleri durumunda 20. haftadaki İnegöl spor maçında forma giyemeyecek.



Kale Arkasına Seyirci Alınmayacak!

Somaspor yönetimi  Hekimoğlu Trabzon maçında kale arkası tribününe seyirci alınmayacağını duyurdu.
Somaspor resmi Instagram sayfasında yayınlanan bildiride ”Hekimoğlu Trabzon maçında kale arkası tribününe seyirci alınmayacak” bildirisi yapıldı.

Buradaki amacın öncelikle maraton tribünleri doldurmak ve takıma daha sağlam bir tribün desteği sağlamak olduğu tahmin edilirken, maraton tribün bilet fiyatı  5 TL, batı ve doğu tribün 10’ar TL, kapalı alt tribün ise 30 TL  olarak belirlendi.



Somaspor Vanspor Maçının fotoları, Somaspor Vanspor maçının resimleri

Toparlayacak olursak; 18. haftanın zorlu mücadelesinden çıkacak sonuç bizlerin olduğu kadar gruptaki tüm takımların da ilgisini çekecek. Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde evinde başarılı sonuçlar alan Somaspor, Atatürk Stadı’nda oynadığı son 30 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Basatemür’lu ekip, Hekimoğlu Trabzon önünde yine kaybetmeyip yenilmezlik serisini 31 maça çıkarmayı hedefliyor. Hadi hayırlısı. SİYAH-BEYAZ DEVAM

18.Hafta Maçları:

Somaspor-Hekimoğlu Trabzon
Sarıyer-Afjet Afyonspor
Çorum Fk-Adıyamanspor
Bodrumspor-Niğde Anadolu
Van Spor Fk-İnegölspor
Serik Belediyespor-Turgutluspor
Kahramanmaraşspor-Sakaryaspor
Ankaraspor-Etimesgut Belediyespor
Sivas Belediye Spor-Ergene Velimeşe
Bayburt Özel İdare Spor-Diyarbekir Spor

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Hekimoğlu Trabzon Maçının Hakemleri Açıklandı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN