Somaspor Hekimoğlu Trabzon Maçının Hakemleri Açıklandı

Somaspor Hekimoğlu Trabzon Maçının Hakemleri Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Somaspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı ve 1-0 kaybettiği Ankaraspor maçını unutarak Pazar günü evinde oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip evinde oynayacağı ilk yarının son maçında galibiyet planlarını yapıyor.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde zorlu maçın hazırlıklarını TFF Soma Belediye Tesislerinde sürdüren siyah-beyazlılar’da tek hedef mutlak galibiyet.



somaspor hekimoğlu trabzon hakemlerMHK Hakem Triosunu Açıkladı

Merkez Hakem Kurulu Pazar günü saat 13.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasının hakem triyosunu açıkladı. Maçta İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Ozan Ergün düdük çalacak. Ergün’ün yardımcılıklarını ise Sefa Özcan ve Efe Kurtuluş yapacak. Maçın 4’üncü hakemi olarak ise Batuhan Bayar olarak açıkladı.

MHK Hakem Triosunu Açıkladı

3 İsimde Tanıdık!

Hakem triosunda bizlere aşina 3 isim var. Ozan Ergün, Efe Kurtuluş ve Batuhan Bayar. Maçın orta hakemi Ozan Ergün 16.102016 Bölgesel Amatör Lig 9.grupta deplasmanda Gönenspor ile 0-0, 21.02.2016 evimizde Çiğli Belediyespor’u Mert Özcanlar’ın golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçları yönetti.  Maçın ikinci yardımcı hakemi Efe Kurtuluş 9.hafta evimizde Kahramanmaraşspor’u 28 ve 62. dakikalarda Yasin Abdioğlu‘nun attığı gollerle 2-0 mağlup ettiğimiz maçta birinci yardımcı hakem olarak görev aldı. (bize göre sağ başta) Karşılaşmanın dördüncü hakemi Batuhan Bayar ise 13.hafta Çorumspor ile evimizde 1-1 berabere kaldığımız maçta yine dördüncü hakem olarak görev yaptı. Birinci yardımcı hakem Sefa Özcan ise ilk defa maçımızda görev alacak.



Üç Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Üç Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Takımda sakat yada cezalı oyuncu bulunmazken, Tunay MeralÖzcan Aydın ve İbrahim Ak   Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, maçta kart görmeleri durumunda 20. haftadaki İnegöl spor maçında forma giyemeyecek

18.Hafta Maçları18.Hafta Maçları:

Somaspor-Hekimoğlu Trabzon
Sarıyer-Afjet Afyonspor
Çorum Fk-Adıyamanspor
Bodrumspor-Niğde Anadolu
Van Spor Fk-İnegölspor
Serik Belediyespor-Turgutluspor
Kahramanmaraşspor-Sakaryaspor
Ankaraspor-Etimesgut Belediyespor
Sivas Belediye Spor-Ergene Velimeşe
Bayburt Özel İdare Spor-Diyarbekir Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN