Erokspor Karşısında Kazanmak Çok Önemliydi

Erokspor Karşısında Kazanmak Çok Önemliydi

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Somaspor, hazırlık maçları da dahil ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda lige fırtına gibi bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar, deplasmanda karşılaştıkları Erokspor‘u 1-0 mağlup ederek ligde ne kadar iddalı bir takım olduğunu ortaya koydu.

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, lige Erokspor gibi bir takım karşısında üstelik deplasmanda galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

”Erokspor deplasmanında kazanmak gerçekten çok önemli. Çünkü ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. Bu durum hem bizim açımızdan hem de rakibimiz Erokspor açısından öyleydi. Ancak geçen yıldan sadece dört oyuncumuz kaldı, yeni bir takım kurduk aslında. Ona rağmen grubun şampiyonlukta iddialı bir takımı Erokspor deplasmanından galibiyetle dönmek bizim için önemli ve anlamlı bir başlangıç oldu. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum, sahada çok iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Maç boyunca Erokspor’unda pozisyonları vardı, bizimde girdiğimiz pozisyonlar vardı. Ancak golü atanda kazananda biz olduk.”dedi.



İyi bir başlangıç yapıp 3 puanla Soma’ya dönmenin sevincini yaşayan Basatemür, başlangıçı iyi yaptıklarını ama önemli olanın ise ligin sonunu getirmek olduğunu belirterek şöyle devam etti.

”Tabii ki sadece bir maç kazandık. Uzun bir lig maratonu var ve sadece bir maç kazandık. Şimdi Erokspor maçını geride bırakıp bu hafta evimizde oynayacağımız Gölcükspor maçına hazırlanmamız gerekiyor. Gölcükspor maçı da içeride oynayacağımız bir maç ancak zor geçecek bir maç olacak. Çünkü artık içeride-dışarıda kavramı yok. Seyirci olmadığı için her maç eşit şartlarda oynanıyor bir bakıma. Biz, geçen yıl olduğu gibi bu yılda bütçemizi aşmadan hedeflerimizi bizi götürebilecek genç, hedefi olan genç oyunculardan kurulan bir takım haline gelmeye çalıştık. Bünyemize kattığımız oyuncularda bu tipte oyuncular. Çünkü belirli bir bütçemiz var, o sınırı aşmadan, o sınırı geçmeden hedefimize gitmeye çalışıyoruz. İnşallah geçen yıl yaptığımız başarının altında kalmadan onun üstünde bir başarı göstermek tabii ki bizim önceki hedefimiz. Tabii ki bu kolay olmayacak. İlk maçla başladığımız galibiyetle sonu da gelir”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Tunay Meral, Kazanılan 3 Puanda Büyük Rol Oynadı.
Erokspor’un, Somaspor’a Gücü Yetmedi
Esenler Erokspor 0-1 Somaspor
Çıta Yükseldi
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN