Erokspor’un, Somaspor’a Gücü Yetmedi

Erokspor’un, Somaspor’a Gücü Yetmedi

İstanbul deplasmanında grubun güçlü takımlarından Esenler Erokspor’a konuk olan Somaspor, akıllı oyun anlayışı ve iyi dış saha performansıyla galibiyete ulaşan taraf oldu.

Öncelikle büyük özveride bulunarak maçı bizlere telefondan da olsa aksettiren Siyah-İncilere teşekkür ederiz.

Yayıncı kuruluş siyah inciler olunca keyifli maç anlatan arkadaşlar bize birde kadroları verse takımı tam bilmediğimiz için isim isim yorumlamakta zorluk çektik.. Ama Somaspor maçın başından beri oyuna hakim takımdı. Özcan Aydın’ın ayağından golü de bulunca bu maçta bireysel hata olmadığı sürece ”maç bizim” dedik, durduk..

Bu galibiyet bizim için başlangıç olarak çok iyi oldu. Takım zaten iyi yolda bunu burada özgüvenli bir oyunla da göstermiş olduk..

Yeni transferlerle ilgili, tam maç yayını yeterli olmadığı için fikir beyan edemeyeceğiz ama galibiyet golü yeni transferimiz olan Özcan Aydın‘dan geldi, onun adına iyi oldu. İlk maç ilk gol devamı gelir inşallah..



Maç boyu Somaspor 4.3.3 sistemiyle oynadı. Orta saha olarak iyiydi. İlk maç bir kaç pozisyonda verdik ama kalecimiz Tunay çok yerinde kurtarışlar yaptı. Defans olarak Somaspor geçen yılda iyiydi. Melih olsun, Onur olsun, Hakan sol bek zaten bilenin isimler, güven verdiler ilk maç olsa da..

Somaspor iyi başladı, iyi bitirmek adına galibiyet önemliydi bunu başardı dileğimiz önümüzdeki maçları aynı ciddiyet ve özveri ile oynaması tebrikler Somaspor.. Sağlıklı günlere Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler;

Esenler Erokspor 0-1 Somaspor
Çıta Yükseldi
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN