Eli (2) ve Demir Export 3 Puana Uzandı..

Eli (2) ve Demir Export 3 Puana Uzandı..

Futbol Turnuvasında 3.hafta 28 ve 29.maçlar Kaymakamlık-Eli ( 2 ) ve Demirexport Maden-İş takımları arasında Teiaş Eğitim Tesislerinde oynandı.

SOMADASPOR

On iki golün atıldığı, A ve D-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda; Eli (2) Kaymakamlığı 5-2, Demirexport’ta Maden-İş 4-1 mağlup etti.
Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir..
ELİ (2) 5-2 KAYMAKAMLIK
D-grubundaki sıralamayı belirleyecek önemli maçta, ELİ (2) ve Kaymakamlık takımı karşı karşıya geldi. Futbol kalitesi olarak son derece keyifli başlayan karşılaşmada, ilk yarıyı Özgür Akalın ve Onur Çine’nin golleriyle 2-1 önde kapatan ELİ (2) takımı, ikinci yarıda Mehmet Tuzcu (2) ve Onur Çine’nin golleriyle karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı.Oyuna sonradan dahil olan ve attığı 2 golle 3 puanda büyük rol oynayan Mehmet Tuzcu, hocası Bülent Ay’a ”gör artık beni hocam”mesajını verdi..Aldığı galibiyetle puanını 6’ya çıkaran ELİ (2), aynı puanda olan rakibine olası ikili averajda üstünlük sağlamış oldu. Eli (2) gruptaki son maçını 27.03.2019 Çarşamba 17:30’da Öğretmenler Birliği ile oynayacak.




Gününde olmayan Kaymakamlık takımında Erhan Güleç ve İsa Kahraman’ın golleri puan için yeterli olmadı.Kırmızı-siyahlılar, gruptaki son maçlarını 28.03.2019 Perşembe günü saat 16:00’da İmbat Madencilik ile oynayacak..

STAD:Teiaş
HAKEM:Yusuf Bulut
ELİ (2):Arkın-Teoman-Ramazan-Murat-Erhan-Mahmut-Onur-İsmail-Özgür
YEDEKLER:Necmi-Serhan-Kerem-Seçkin-Ahmet-Azmi-Sinan
ANTRENÖR:Bülent Ay

KAYMAKAMLIK:İdris-Erhan-İsa-Sezai-Mustafa-Onur-Muhammed-Ali-Erkan
YEDEKLER:Abdullah-Yahya-Tolga-Nakit-Ömer
ANTRENÖR:Halil Çetiner
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Onur Çine (2), Mehmet Tuzcu(2), Özgür Akalın (ELİ 2), Erhan Güleç,İsa Kahraman(Kaymakamlık)




DEMİR EXPORT 4-1 MADEN-İŞ
Günün son maçı A-grubunda 3 maçta 9 puana sahip Demir Export ile, 2 maçta 3 puana sahip Maden-İş arasında oynandı. Karşılaşmayı Kubilay Karpuz, Halil Tuna, Kaan Karpuz  ve  Raşit Çakır’ın attığı gollerle 4-1 kazanan Demir Export puanını 12 yaptı ve bir maç fazlasıyla 9 puana sahip Yuta Çalışkan Lojistik’in önünde liderlik koltuğuna oturdu. Raşit Çakır’la attıkları  4.gol, hazırlanış ve bitiriş açısından görülmeye değerdi. Nedim Öz’e çalınan penaltıyı,  Kubilay Karpuz, Nedim Öz’ün ”hayır penaltı değildi” demesi üzerine, topu bilerek dışarı attı ve fair-play adına örnek davranışta bulundu..Mavi Şimşekler, gruptaki son maçlarını bir nevi liderliği belirleme açısından büyük önem arz eden Yuta Çalışkan Lojistik ile;  23.03.2019 Cumartesi günü saat  17:30’da oynayacak.
Demir Export karşısına çok önemli 3 oyuncusundan yoksun çıkan Maden-İş, aldığı 4-1’lik mağlubiyetle 3 puanda kaldı ve averajla  4.sıraya geriledi.. Maden-İş’in tek golünü penaltıdan Soner Kırtay kaydetti. Mavi-beyazlılar gruptaki 4.maçlarını henüz puanı bulunmayan Müftülük takımı ile, 22.03.2019 Cuma günü saat 16:00’da oynayacak.




STAD:Teiaş
HAKEM:Kadir Genç
DEMİR EXPORT:Bayram-Fatih-Halil-Engin-Raşit-Hüseyin-Kaan-Kemal-Kubilay
YEDEKLER:Kamil-Hakan-Ahmet-Ümit-Kemal-Mustafa-Nedim
ANTRENÖR:Kamil Karakum

MADEN-İŞ:Adem-Cengiz-Hayrettin-Volkan-Metin-Onur-Erhan-Taha-Sebahaddin
YEDEKLER:Mehmet-Mustafa-Soner –Ahmet-Veysel
ANTRENÖR:Korkmaz Sayın
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Kubilay Karpuz, Halil Tuna, Kaan Karpuz, Raşit Çakır(Demir Export),Soner Kırtay pen.(Maden-İş

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI
20.03.2019 Çarşamba 16:00 Nitromak Eli ( 1 ) Teiaş
20.03.2019 Çarşamba 17:30 Eğitim Gücü Huzurevi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN