Liderlik Uğruna..

Liderlik Uğruna..

Sevgili dostlar, bugünkü maçlar bir nevi liderlik uğruna verilen mücadelelerdi..
ilk maçta Devlet Hastahanesi-Nakliyeciler liderlik savaşı verirken, ikinci maçta da Ticaret Odası (2) averaj elde edip olası bir puan eşitliğinde averajını düzeltmek istediler..

MAHALLENİN DELİSİ

Evet ilk maçta Devlet Hastahanesi-Nakliyeciler maçı vardı..
Maç başlar başlamaz 3. dakika da Hastahane adına İbrahim golü buldu. 1 dakika sonrası Kemal Aksoy’un harika getirdiği topu, Alper’e ”alda at” dedi ve durum 1-1 oldu.

Devlet Hastanesi, dakikalar 20’yi gösterdiğinde Kerim çok sert vurdu, seken topu Oğuz iyi tamamladı ve 2-1 öne geçti.
Nakliyeciler Kemal Aksoy’la 2.golü buldu ve ilk yarı böyle bitecek derken Nakliyeciler bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-2 önde bitiren taraf Nakliyeciler oldu .

ikinci yarıya hızlı başlayan Muzaffer Okyay’ın sporcuları golcüsü Oğuz’la havadan gelen topu iyi düzeltip şık vuruşla durumu eşitledi:3-3

Karşılıklı gel-gitlerin olduğu, iki tarafında sayısız gol kaçırdığı Alper’in iki tane net pozisyondan faydalanamadığı, öte yandan Sait de Hastahane adına gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca son dakikalara 3-3 girildi.

Her iki takımda yumuşak ve kaygan zeminde çok yorulunca maç böyle bitecek derken santrası olmayan galibiyet golü günün yıldızı Oğuz Akyüz’den geldi. Hatrick yapan Oğuz Akyüz takımını liderliğe taşıyan, çok önemli gollere imza atan oyuncu oldu, tebrikler …




Gelelim Nakliyeciler takımına..
Daha Pazartesiden haftanın maçı gibi duran maç yine Nakliyecilerin hüsranıyla son buldu.
Mavi-beyazlılar, bu mağlubiyetle durumunu riske attı.
Huzur Evi eğer Ögretmenlerden 1 puan alırsa Nakliyeciler takımına A-grubunun iki dişli takımının Demirexport yada Yuta Çalışkan maçının mağlup olanıyla karşılaşacak ve ilk turda dişli bir ekiple karşılaşarak işini riske attı .

Bunda her ne kadar ileri uç elemanlarının cömertçe harcadıkları pozisyonlar olsa da, defansın ve hatta özellikle söylüyorum kenar yönetimininde hatası var. Daha dikkatli olmaları gerekir başarılar diliyoruz

İkinci maçta Ticaret Odası (2) takımı, Manisa Büyükşehir Belediye takımını güç ve kalite farkından dolayı farklı mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi iki takıma da başarılar diliyoruz.

NOT:ince hesapların başladığı haftalar yaklaştıkça turnuva dahada bir zevkli olmaya basladı. 2’li 3’lü averajların bile olacağı gruplar olabilir. Bu hesaplar son hafta maçlarına kadar sadece olasılıklarda kalacak gibi duruyor, kolay gelsin.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Liderlik Uğruna..
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN