Dev Maçın Hazırlıkları Başladı

Dev Maçın Hazırlıkları Başladı

2.Yarının ilk maçında Atatürk Stadı’nda Esenler Erokspor’u konuk edecek Somaspor, 1 günlük iznin ardından dev maçın hazırlıklarına  başladı.. Siyah-beyazlılar dayanıklılık çalışması yaptı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup 18.haftasında sahasında grubun şampiyonlukta iddialı takımlarından Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Somaspor, bu maçın hazırlıklarına öğleden sonra TFF Soma Belediye Tesislerinde  yaptığı antrenman ile başladı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür gözetiminde 1 günlük aranın ardından gerçekleşen antrenman 1 saat 35 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres çalışmalarıyla ile devam etti. Siyah-beyazlılar son bölümde dayanıklılık koşuları yaptı.
Somaspor-Esenler Erokspor karşılaşması 28 Ocak Perşembe günü saat 13.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.


Basatemür, ”Erokspor Maçına Odaklandık”

İkinci yarının ilk maçı olan Esenler Erokspor maçına odaklandıklarını belirten teknik direktör Burhanettin Basatemür, Ligin ikinci yarısına çok önemli bir maçla başlıyoruz. Amacımız her zaman olduğu gibi galibiyet ile başlamak. İnşallah da öyle olur.”

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Sakat ve cezalı oyunculara da değinen Basatemür, ”Melih Şencan cezalı, Bucaspor maçında sakatlanıp sezonun kalan kısmını kapatan Yasin Yıldız ve geçen hafta menisküs ameliyatı olan Erkul Küçük yok. Onur Ulaş ise antrenmanlara başladı, muhtemelen maçta yer alacak.”dedi.

Somaspor, yarın yapacağı antrenmanla Erokspor hazırlıklarını sürdürecek..


Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Dev Maçın Hazırlıkları Başladı
Somaspor-Erokspor Maçının Hakem Triosu Belli Oldu
Tunay Meral, Kazanılan 3 Puanda Büyük Rol Oynadı
Erokspor’un, Somaspor’a Gücü Yetmedi
Esenler Erokspor 0-1 Somaspor
Çıta Yükseldi
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN