Çekirdek Yiyip Sallayacak Oyuncular

Çekirdek Yiyip Sallayacak Oyuncular

Bu sezon 30’uncusu gerçekleşecek olan Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası öncesinde takımların yaptıkları transferler gündeme bomba gibi düştü.

Kenarda çekirdeğini alıp maçları takip edecek oyuncular

Takımların turnuvada iyi bir ekip oluşturmak için yaptıkları transferlerle ilgili dedikodular havada uçuşurken, yine geçen sezon oynadıkları pozitif futbollarıyla takımlarına büyük katkı sağlayan dört oyuncu bu sezon turnuvada yer alamayacak. Nedenine gelince aşağıda adı geçen oyuncuların Amatör Ligleri tercih etmesi oldu.

Emre Ocak-Oğuzhan Karslı-Mesut Yılmaz-Okan Çolak

Adı-Eski Takımı-Yeni Takımı

Emre Ocak İmbat Maden (Karaelmasspor)
Oğuzhan Karslı İmbat Maden (Turgutalpspor)
Mesut Yılmaz Ticaret Odası (Karaelmasspor)
Okan Çolak Ege Linyitleri 2 (Bakır GB)

Eser Kasal


İmbat takımından Eser Kasal’da Amatör’de oynadı ancak yönetmenlik gereği 40 yaş üstü oyunculara kısıtlama getirilmedi.

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN