Burhanettin Basatemür, HEASK Maçına Değindi.

Burhanettin Basatemür, HEASK Maçına Değindi.

Somaspor teknik patronu Burhanettin Basatemür, TFF 3.Lig 3.Grup 18. haftasında HEASK karşısında aldıkları 4-0´lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, farklı kazanılan HEASK galibiyetinin ardından, yaptığı açıklamada, ”Lig maçları her zaman zor geçer, HEASK maçı da öyle oldu. 2. Golü buluncaya kadar sıkıntılı bir süreç oldu bizim için ancak ondan sonra hem pozisyon hemde oyun olarak üstündük. İyi bir galibiyet aldık” dedi.

”Oyuncularımı Kutluyorum”

Genel anlamda oynayan ve oyuna sonradan giren oyuncuların mücadelelerinden memnun olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, ”Tüm oyuncularımızın mücadelesi iyiydi ancak henüz tam hazır olmayan oyuncumuz da var. Bu süreci kazanarak geçmemiz bizim için çok önemli. 1-2 hafta sonra daha iyi duruma geliriz diye düşünüyorum.
Daha geniş ve alternatifli bir kadroya sahibiz. Bunun mutlaka bize artıları olacaktır. Bundan dolayı yönetimimize teşekkür ediyorum.”dedi.

”Taraftarımıza Teşekkür Ediyorum”

Maçın Cumartesi oynanmasından dolayı taraftar sayısının azalması gözlerden kaçmadı. Taraftar konusunda da ”Her maç olduğu gibi bu maçta da bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah onlara çok daha güzel futbol izleteceğiz.”dedi.



”Kenetlenmeliyiz”

Ligde şu anda maç fazlasıyla 2.sırada olduklarını ancak önemli olanın bunun sonunu iyi bir şekilde getirmek olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, ”Bir yola çıktık ve bu yolda herkesin kenetlenmesi çok önemli. Tüm kulüp çalışanlarımız, yönetimimiz, taraftarımız ve basınımızla bu yolda beraber olmamız gerekiyor. Böyle olursak çok güzel işler başarabiliriz. Soma’mız bunu fazlasıyla hak ediyor. Bundan sonra dolu tribünlere oynamak istiyoruz,. Siz olursanız daha anlam kazanır her şey. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda hep beraber oluruz. Bu bütünlük bize çok şey katacaktır. Şimdi hedefimiz Yeşilyurtspor maçı.”ifadesini kullandı.

Bağlantılı Haberler

Somaspor-HEASK Maçının Golleri (VİDEO)
Somaspor 4-0 Halide Edip Adıvarspor
İyi Başladık
Üzeyir Ergün, Kazanacağız
Karış, Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz
Somaspor’da, HEASK Hazırlıkları Başladı
Halide Edip Adıvarspor 1-2 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN