Karış, Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz.

Karış, Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz.

İkinci yarının ilk maçında evinde Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek Somaspor’da genel kaptan Abdullah Karış taraftarlara destek çağrısında bulundu.

 

Ara transferlerde iyi bir kadro kurduklarını ve futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu dile getiren, Somaspor genel kaptanı Abdullah Karış, ”Devre arası gerek Antalya kampı gerekse de kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalarımız istediğimiz düzeyde geçti. Eski ve yeni transferlerin kaynaşması bizleri bir hayli memnun etmiştir. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Sağ olsunlar taraftar gurubumuz Siyah-İnciler ve Ultras Arma grubumuz geçen sene yağmur-çamur demediler takımlarını desteklediler. Bizler aynı heyecanı, özveriyi de ikinci devre maçlarında da bekliyoruz. Soma halkı bize güvensin ve desteklerini eksik etmesin’’ dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN