Akın Alkan’ı Tutamadık!

Akın Alkan’ı Tutamadık!

3.Lige çıktık ama uzun süren yönetim boşluğundan dolayı istediğimiz transferleri şuana kadar gerçekleştiremedik.

Buna bağlı olarak ta elimizde bulunan oyuncularımız yönetim boşluğundan dolayı kendilerine takım bulma arayışları devam ederken ilk haber defansın başarılı sol kanat oyuncusu Akın Alkan‘dan geldi.



Önceki gün Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Isparta 32 Davrazspor sosyal medya adresinde Akın Alkan‘ın renklerine bağlandığı haberi geldi.(umarız doğru değildir)

Başarılı oyuncu Somaspor formasıyla 20 maç 19 lig + 1 Play-off, 3 sarı kart gördü.

Not:Haber yayına girdikten sonra transferin gerçekleşmediği bilgisi geldi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

6 YORUM

  1. Avatar
    Hüseyin Koşar

    Ne olacak bu soma sporun hali Cevdet hocam Türkiye nin en çok para dönen ilçesi elde var sıfır en iyi sol bek dediğimiz akın da gitti geçen sene nin takımı tutarak dört beş takviye ile 3 lig tutunur duk

  2. Avatar
    Sonay Yankılıç

    2 ay bekledi adam normal

  3. Avatar

    Kaptan da gitmiş Isparta ys

  4. Avatar

    Millet antrenman yapıyor takım kurdu bizim yönetim anca oluştu daha takım kuracaklarda …

  5. Avatar
    Hakan Göçer

    İç transverde iskelet kadroyu korumak gerekiyor herzaman bu takım 20 senedir profösyönelden uzak kaldı görüyoruzki yönetim ya bu işi bilmiyo yada bildiğini sanıp agırdan alıyor yanlışlar yanlışlar üstüne geliyor bu takımın profösyönelliğe çıkması hiçte kolay olmadı bu takımda sabit 6.7 oyuncu kalmalı yoksa asansör takım oluruz …

  6. Avatar
    Sonay Yankılıç

    aynen öle yani adamın başka yerle anlaşması cok normal

YORUM YAZIN