Somaspor Yeni Sezon Sorunsalı

Somaspor Yeni Sezon Sorunsalı

Yeni yönetim oluşturuldu beklentilerde haliyle arttı ne olacak nasıl bir takım kurulacak herkesin merakı geçen yılın kadro durumu ne olacak kimlerle görüşüldü kimler kalma aşamasında bunları en kısa zamanda duyarız..

DOĞAN GÜLŞEN

Geçen yılın hedefleriyle bu yılki hedefler aynı olmayabilir.
Geçen yıl kurulan kadro hoca diğer durumlar 3.lig hedefi konularak kurulan kadroydu ve hedef tutturuldu.
Bu hedef tutturulurken, bütün unsurlar bir araya gelerek Soma ilçe olarak, tribün olarak, Somanın toprağının altından yararlanan bütün şirketler birleşerek bir bütünün halkası gibi ne gerekiyorsa yapılarak inanan kadrolar oluşturuldu..
Hava yakalanmıştı, ortam oluşmuştu, birlik sağlanmıştı, hiç bir rüzgarın havanın dağıtılmasına izin verilmeyip tamamen sahaya odaklanılmıştı..

Şimdi bakıyoruz giden futbolcularımız var görüyoruz evet belki Akın Alkan gitmiş deniliyor iyi futbolcuydu. Kaptan da gitmiş deniliyor bir şeyi unutmayalım iyi futbolcu kendisinin huzurlu ortamın kendisi için futbolunu geliştireceği bir yer olduğunda performansı artar yani biz daha oynamasını sağladığımız için daha iyi futbol oynamıştır onun için giden futbolcu arkadaşlarımız olacaktır belki kendilerinin 3.lig seviyesinde görmedikleri için Bal ligi takımlarına tekrar dönmeyi uygun görmüşlerdir biz yeter ki aynı geçen yılki ortamı sağlayalım gelen futbolcu arkadaşlarımız yine iyi performans göstererek yine iyi takım olmamızı sağlayan transfer olacaktır. Futbolcu çalıştığı ortamın elverişli olduğu yerde kendisinin daha iyi oynamak olduğunun görevi olarak görüyor..

Yönetimler taraftarlar bir futbolcunun eğer oynadığı futbolu gördükten sonra onun daha iyi olması için desteğini çok gösterir futbolcuda karakter yapısı itibarıyla bu destekle futbolunu yukarılara çıkarır geçen yıl bunlar oldu, ilçe taraftar yönetim birlikteliği bütün futbolcularımıza yansıdı hepsi kendileri de gayretli çalışarak olması istenilen 3.lig hayallerine birliktelikle ulaşıldı..

Herkes ne olacak şimdi durumdan sıyrılmaya çalışsın bütün ülke olarak takımlarımızda finansal sıkıntı var. Süper lig takımları bile her zaman uçuk rakamlara transfer yapılacak değil senin yapına uygun bazı şeyleri geri planda bırakıp kendini göstermek isteyen futbolcuların kaynaşmasını sağlandığında ne istediği bilip haddini aşmadan planlı programlı nerelerde olmalıyız bu yıl 3.ligte bunu bilirsek başarılı olunur. Karamsar olmaya gerekecek hiç bir durum söz konusu değil yeter ki ne yapacağını bilen yönetim olsun. Futbolcular gelir gider Somaspor burada yerinde daha iyi yerlere nasıl gelir bunu düşünelim bırakalım geri kalanı yönetim halleder..Sağlıcakla kalın Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN