Sotesspor’dan Bir Geri Dönüş Daha!..

Sotesspor’dan Bir Geri Dönüş Daha!..

Manisa 1.Amatör Küme B-Grubu 16.haftanın en önemli karşılaşması Soma Atatürk Stadında Sotesspor ve Gördes Güneşlispor arasında oynandı.

Ligin 16. haftası öncesinde 28 puanı olan ve 29 puanlı Gördes Güneşlispor’un arkasında averajla üçüncü sırada yer alan mavi-beyazlı Sotesspor, Atatürk Stadında konuk ettiği rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmayı; Onur YaylaA.Yiğit Doktaş ve Hüseyin Aycan hakem triosu yönetti. Onur Yayla 71.dakikada Gördes Güneşlispor takım kaptanı Erkan Demir‘e kırmızı kart gösterdi.

Mavi-beyazlı Sotesspor,  sergilediği mücadeleci ve savaşcı kimliğiyle zorluk derecesi yüksek ve lideri belirleyecek karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine rağmen Oğulcan Ayyıldız ve Emre Demir‘in golleriyle bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

SOTESSPOR ”GERİ DÖNÜŞLERİN TAKIMI”

Her şeyden önce; parasız-pulsuz büyük özveri ile forması için savaşan ve bunu en iyi şekilde yerine getiren Sotesspor’lu futbolcu ve teknik ekibi kutluyorum..
Ligde en son 3 Aralık 2017’de 9.hafta Akhisar Yıldırımspor deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından geride kalan 6 hafta rakiplerini bir bir mağlup eden Recep Duran’ın antrenere ettiği Sotesspor, hızlıca zirveye tırmandı.

Amaçları; alınan seri galibiyetlerin tesadüf olmadığını, Soma Atatürk Stadına lider gelen Gördes Güneşlispor maçında alınacak galibiyetle ispat etmekti. Rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen, önceki maçlarda olduğu gibi; kazanmaya istekli, mücadeleci ve coşkulu bir oyun anlayışıyla 71.dakikada Oğulcan Ayyıldız, 90+6.dakikada ise Emre Demir’in golleriyle zorda olsa 1 puanı almayı başardı.

GÖRDES GÜNEŞLİSPOR BÜYÜK AVANTAJI KAÇIRDI!.
Gördes Güneşlispor zorluk derecesi yüksek olan Sotesspor deplasmanında 6. dakikada Çağatay Yılmaz, 67.dakikada ise Mustafa Çaybaşı’nın golleriyle öne geçmesine rağmen, son 20 dakikada yediği iki golle rakibi ile berabere kaldı. Bir diğer takipçisi Kayalıoğluspor’un Süleymanlı Belediyespor deplasmanında 4-0 mağlup ayrılması ile açılacak olan puan farkını kaybetti.

OZAN-MOBİL.jpg (480×60)
SOTESSPOR 2-2 GÖRDES GÜNEŞLİSPOR

STAD:Soma/Atatürk
HAKEMLER:Onur Yayla-A.Yiğit Doktaş-Hüseyin Aycan
SOTESSPOR:Uğurcan-Oğulcan-İsmail-Ogün-Mertcan-İhsancan-Kadir-Kazım-E.Demir-Ramazan-Sercan
YEDEKLER:Ramazancan,Sinan,Erencan,Sezgin,Burak,Hüseyin,E.Gürkan
TEKNİK SORUMLU:Recep Duran

GÖRDES GÜNEŞLİSPOR:Serhat-Barış-Berkan-Erkan-M.Ali-Uğurcan-M.Çaybaşı-Oğuzhan-Okan-Çağatay-M.Gürses
YEDEKLER:Mehmet,Nezirhan,Kadir,Salih,Ahmet
TEKNİK SORUMLU:Zekeriya Sevinç
KIRMIZI KARTLAR:dk.71 Erkan Demir (Güneşlispor)
GOLLER:dk.6 Çağatay Yılmaz, dk.67 Mustafa Çaybaşı (Güneşlispor), dk.71 Oğulcan Ayyıldız, dk. 90+6 Emre Demir (Sotesspor)

16.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Sotesspor 2-2 Gördes Güneşlispor
Halitpaşa Bld.Spor 2-1 Karabulutspor
Akhisar Çağlayanspor 5-1 Paşaköy Bld.Spor
Saruhanlı Yılmazspor 7-0 Hacırahmanlıspor
Süleymanlı Bld.Spor 4-0 Kayalıoğluspor
Akhisar Yıldırımspor (Bay)

17.HAFTA MAÇLARI

Paşaköyspor-Sotesspor
Hacırahmanlı-Akhisar Çağlayanspor
Gördes Güneşlispor-Halitpaşa Belediyespor
Akhisar Yıldırımspor-Süleymanlı Belediyespor
Kayalıoğluspor-Saruhanlı Yılmazspor
Karabulutspor (Bay)
MASÖR-MUHARREM-DEMİR-MOBİL.jpg (480×60)

Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN