Soma Master, Uzatma Bölümünde Yıkıldı:3-2

Soma Master, Uzatma Bölümünde Yıkıldı:3-2

Ege Masterler Federasyonu Play-Off 1.tur 2.maçında deplasmanda Lebedos Masterlere 3-1 mağlup olan Soma Master, gol averajı ile çeyrek finale kalamadı ve elendi.

9 Nisan Pazar günü saat 17:00’da Seferihisar İzzet Gül Stadı’nda Çeyrek final için Lebedos Masterler ile karşılaşan temsilcimiz, evinde oynadığı ilk maçta rakibine 3-2 üstünlük kurmuştu. 3-2’nin rövanşında rakibine dokuz kişi girdiği uzatma dakikalarında yediği gollerle 3-1 mağlup oldu ve çeyrek finale adını yazdıramadı.

Üç kırmızı kart ve uzatma bölümü

İzmir’li hakemlerin berbat yönetim gösterdiği maçta Mustafa Avusturya 15.dakikada kırmızı kart gördü. Lebedos Master ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Uzatma bölümüne 1-1 girildi

Soma Masterler, ikinci yarıya on kişi başlamasına rağmen Can Açıkgöz‘ün golüyle durumu eşitledi:1-1
68.dakikada maçın hakemi Semih Sakaldaş ve takım sorumlusu Ahmet Meriç‘e kırmızı kart gösterdi. Hakem, normal süreye yedi dakika ilave etti. Uzatma bölümüne dokuz kişi ile giren Masterlerimiz, rakibin iki golüne engel olamadı ve 3-2’nin rövanşında 3-1 mağlup olunca gol avarajı ile çeyrek final şansını kaybetti.

Teşekkür ederiz gençler!

Normal sezonu A-Grubunda; Gaziemir, Balçova Termal, Agamemnon, Güzelyalı, 1881 Ata, Bornova, Şemikler Devrim, Çeşme Belediyesi ve Dikili Kardeş Master gibi takımların arasında lider tamamlama gururunu bizlere yaşatan, ikinci baharını yaşayan Soma Master’li futbolcu kerdeşlerim, ayağınıza sağlık, her şey için teşekkür ederiz. Bu arada Çeyrek finale kalan Lebedos Masterli arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN