Play-Off: Soma Master 3-2 Lebedos Master

Play-Off: Soma Master 3-2 Lebedos Master

Ege Masterler Federasyonu +40 liginde, normal sezonun ardından Play-Off 1.tur karşılaşmaları bugün başladı. Soma Master Play-Off’un ilk maçından galip ayrıldı.

A-grubunda normal sezonu şampiyon tamamlayan temsilcimiz Soma Masterler, Play-Off’un ilk ayağında B-Grubunu Alaybey Master ve Bandırma GB Master’in ardından 3.sırada tamamlayan Seferihisar ilçesi takımı Lebedos Master ile karşılaştı.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 12:00’da başlayan karşılaşmada Soma Master ilk yarıyı Mustafa Avusturya‘nın nefis golüyle 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya golle başlayan taraf konuk ekip Lebedos Master oldu. Sağ kanattan kesilen topa arka direkte kafayı vuran İsmet Temiz, durumu eşitledi:1-1

55.Dakikada Lebedos Master öne geçti. Soma Master ceza sahası yayının civarında topla buluşan Erkan Anzaflıoğlu sert vurdu. Bülent’te de çarpan top kaleci Yasin’i kontrpiyede bıraktı ve ağlara gitti:1-2

Oyunun genelinde maçın orta hakemi Özay Çifçi‘nin verdiği ve veremedigi kararları maçın önüne geçti. Çifçi’nin verdiği kararlara itirazdan dolayı oyun bir çok kere durakladı. Bu duraklamalardan sonrada Çifçi normal süreye 10 dakika ilave etti.

Yediği iki şok golle geriye düşen Soma Master, verilen 10 dakikalık uzatma bölümünün ikinci dakikasında penaltı kazandı. Penaltı için topun başına geçen Bülent Aktuğ kaleciye ve topu ayrı ayrı köşelere gönderdi:2-2

Galibiyet golü için bastıran ev sahibi ekip 70+8.dakikada öne geçti. İlker Çakır’ın ceza sahası içerisine gönderdiği uzun topta meşin yuvarlağı önünde bulan Semih Sakaldaş düzgün vuruşla durumu 3-2 yaptı.

LEBEDOS MASTER

Lebedos Master hakemi protesto etti!

Lebedos Master’li futbolcular, Semih Sakaldaş’ın attığı gole uzun süre ofsayt gerekçesiyle itiraz ettiler. Golün satrasında ise karşılaşma 3-2 Soma Masterler lehine sonuçlandı.



Centilmenlik ve Şampiyonluk Kupası..

Soma Master’in 3-2’lik galibiyeti ile sonuçlanan Lebedos Master maçı öncesi kupa töreni düzenlendi. Şampiyonluk ve Centilmenlik kupası  Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert tarafından, dernek başkanı Ahmet Meriç ve takım kaptanı İlker Çakır‘a takdim edildi.

 

Soma ekibi, koca sezonun emeğine bağlı olarak yakalanan başarının ardından alınan kupa ile objektiflere poz verek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Play-Off 1.tur müsabakaları ikinci maçların sonunda, puan ve gol eşitliği halinde; deplasmanda atılan fazla gol avantajı uygulanmayacak. Uzatmalara gidilmeksizin doğrudan seri penaltı atışlarına geçilecek.

SOMA MASTER 3-2-LEBEDOS MASTER

NOT: Maç fotolarına haberin en alt kısmından bakabilirsiniz!

SOMA MASTER 3-2-LEBEDOS MASTER

STAT:Soma TFF
HAKEMLER:Özay Çifçi-Ayhan Çalışkan-Yusuf Akbudak
SOMA MASTER:Yasin-Cesur-Halil-Selçuk-Ömür-Avusturya-Erol-Mutlu-Can-İlker-Ertuğ
YEDEKLER:Kamil, Yusuf, Bülent, Semih, Tolga, Hüseyin, Faruk, Laz, Yücel
ANTRENÖR:Yasin Tunç

LEBEDOS MASTER:Özcan-Mustafa-Sedat-Bora-Abdullah-Serkan-Soner-Erkan-Alper-İsmet-Eşref
YEDEKLER:S.Yalman, Mehmet, İlker, Caner, Burak, Murat
ANTRENÖR:Şakir Coşkun
KIRMIZI KART: Kamil Karakum, Laz İbo (Soma Master)
GOLLER: Mustafa Avusturya, Bülen Aktuğ, Semih Sakaldaş (Soma Master), (Lebedos Master)

somadaspor

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN