+50 Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

+50 Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuların bir araya geldiği +50 Master futbol ligi karşılaşmaları başladı.

Ege Master (EMF) birinci hafta maçında İzmir deplasmanında Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler ile karşılaşan +50 Soma Master sahadan 9-4 mağlup ayrıldı.

Soma Master, Bornava Belediye Pınarbaşı Tesislerinde oynanan maçta kadrosunda bir çok ünlü oyuncuyu barındıran güçlü rakibi Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Master karşısında iyi mücadele etseler de farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar. Masterlerimizin gollerini: Uğur Geren (2), Orhan Karslı ve Celal Çetin Demirel kaydetti.

Lige mağlubiyetle başlayan Masterlerimiz, ikinci hafta evinde Manisa 1965 Masterleri konuk edecek. Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN