9.Haftayı Play-Off Potasında Tamamlamak Bizi Mutlu Etti

9.Haftayı Play-Off Potasında Tamamlamak Bizi Mutlu Etti

2.Lig Beyaz Grup 9.haftasında ağırladığı İnegölspor’u 3-1 mağlup eden Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın, önemli bir maçtan iyi oynayarak 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza görüşlerini aktaran Aydın, ” Somaspor olarak galibiyeti hedeflediğimiz bir maçtan net bir skorla üç puan aldığımız için mutluluk duyuyoruz. 2.Lig Beyaz grupta 9.haftayı play-off potasında tamamlamış olmamız bize ayrıca mutlu etti. Oyunun tamamında kontrol bizim elimizde idi. Müsabakaya gelerek tribünlerden bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Galibiyet tüm camiaya armağan olsun.” ifadelerini kullandı.

SOMASPOR

Yaklaşık iki aydır 3-4 günde bir maç oynadıklarını vurgulayan başkan Aydın, ” Lige başladığımızdan beri agresif ve diri bir futbol oynamayı hedeflemiştik. Haftalar ilerledikçe bu hedefimize adım adım ulaşmaya çalıştık. Yaklaşık iki aydır 3-4 günde bir maç oynuyoruz, takımımız genç ve dinamik, nitelikli ve karakterli gelişime açık bir oyuncu grubu ile mücadele ediyoruz. Zemine bağlı sakatlıklar yaşamamıza rağmen kimse kimsenin eksikliğini hissettirmiyor. Her türlü desteği hak ediyorlar. Oyunu güzelleştiren keyif veren coşku ile oynayan sporcu kardeşlerimizi ve onları antrene eden teknik ekibimizi İnegölspor maçı galibiyetinden dolayı yürekten kutluyoruz.”şeklinde görüş belirtti.

MUSTAFA AYDIN

9.Hafta sonunda kaybedilen puanlarla ilgili de konuşan Mustafa Aydın, ” Daha henüz yolun başındayız ligin 4/1 lik bölümü geçti hedeflediğimiz noktada sayabiliriz kendimizi, şanssız puanlar kaybettik daha da iyi olabilirdi. Bunların hepsi futbolun içinde var lig maratonu uzun bir yarış ve çok ciddi camialar var .Grubumuzda 15- 20 bin ve üzeri seyirciye oynayan 5-6 takım var bunlarla saha da başa baş mücadele eden bir takımımız var.



Bu takımın tüm şehir olarak gerek sponsor gerekse seyirci olarak daha fazla nitelikli olarak desteklenmesi gerekir. Grubumuzda ki bazı maçlar süper ligin ortalama maçlarının üzerinde bir seyirciye oynuyor. Tüm bunlarla mücadele için daha fazla desteklenmesi gerekir. Somaspor markasını bu seviyelerde ve üzerinde yaşatmamız gerekir. İmkanlarımız ölçüsünde mali disipline uygun bir takım oluşturduk. Aldığımız genç oyuncular hepsi Türk futboluna hizmet edecek düzeyde ve gelişime açık. Üst liglerin gözlemcileri en fazla Somaspor maçlarını takip ediyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Aydın sözlerini; Destek manasında Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan’a ve Belediye Başkanı Ali Tulup’a, sponsorluk olarak da İmbat Madencilik ve Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız’a, Soma Nakliyeciler Kooperatifi ve Hayati Gümüş başkana teşekkür ederek tamamladı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN