Bizim Takım Gerçekten Çok Güzel Futbol Oynuyor

Bizim Takım Gerçekten Çok Güzel Futbol Oynuyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup 9.hafta maçında İnegölspor’u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup eden Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür maçı değerlendirdi.

Burhanettin Basatemür, maçtan sonra yaptığı açıklamada, her maç üstüne koyabilmeleri için İnegölspor karşılaşmasına hafta başından beri ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

‘’Haftalardır içeride iyi maçlar oynuyorduk ancak sadece Esenler Erokspor maçını kazanabilmiştik. Aslında bu maçın Tarsus İdmanyurdu ve Sivas Belediyespor maçından bir farkı yoktu.” dedi.

BURHANETTİN BASATEMÜR

‘’İnegölspor karşısında yine iyi oynadık, yine ilk yarı tam istediğimiz gibi olmasa da ikinci yarıyı hakimiyet altına aldık. Ancak bu sefer gol attık.’’ diyen Burhanettin Basatemür;

‘’Bizim oyunumuz her zaman iyi. Gol attığımızda kazanıyoruz. Gol gerçekten çok önemli futbolda. Bugün onu başardık, gol attık. 1-0 Geriden gelerek 3-1 kazanıp galip gelmek çok çok önemli. Bizim takım gerçekten çok güzel futbol oynuyor. İçeride-dışarıda her maçı bu şekilde iyi oynuyoruz. Sadece gol atamadığımız maçlarda vardı kazanamadığımız. Artık golde atmaya başladık.



Oyuncularımın hepsini tek tek tebrik ediyorum, harika işler yapıyorlar. Gerçekten harika bir takımımız var. Bu bütçelerle bu ortamlarla bu şartlarla inanılmaz işler yapıyorlar. İnşallah çok daha iyisini yapacağız. Tabi ki bu kadar iyi bir takım, bu kadar kısıtlı imkanlarla oynayan bir takımın bu kadar az seyirciye oynaması bizi gerçekten üzüyor. Yani burada Soma’da 4-5 bin kişi hafta sonu neden maça gelmiyor gerçekten merak ediyorum. İkinci ligdeyiz bu işin keyfini ve tadını sürmemiz gerekiyor. Bugün türbine gelen, bizi destekleyen tüm taraftarlara çok teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-1 İnegölspor
Somaspor İnegölspor Hazırlıklarını Tamamladı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN