Devlet Hastanesi 4-1 Mühendisler Odası

Devlet Hastanesi 4-1 Mühendisler Odası

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.günün ilk karşılaşması Devlet Hastanesi ve Mühendisler Odası takımları arasında gerçekleşti.

D-Grubunda yer alan Devlet Hastanesi ve Mühendisler Odası maçına Linyit Stadı’nın muhteşem zemini ev sahipliği yaptı. Manisa İl Hakemlerimizden Ahmet Türkeş’in yönetim gösterdiği karşılaşmayı kazanan taraf 4-1’lik skorla Devlet Hastanesi takımı oldu.

DEVLET HASTANESİ

Devlet Hastanesine Mühendisler Odası önünde üç puan getiren golleri Kerim Aslan, Ahmet Kazak, Emin Kabak ve Sait Yurduseven attı. Devlet Hastanesi gruptaki ikinci maçını 17.05.2022 Salı günü  ilk maçında Mevlana Özel Eğitim Okulunu 4-3 mağlup eden Müftülük ile Linyit Stadı’nda oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 18:30

ŞENOL ŞEVİK

Şenol Sevik, ”Maça golle başlamak güzeldi”

Devlet Hastanesinin takım sorumlusu ve aynı zamanda başarılı kalecisi Şenol Sevik karşılaşmaya dair, ”Turnuvaya maçın hemen başında bulduğumuz mükemmel golle başladık. İlk maçlar her zaman zor olmuştur. Havanında sıcak olması nedeniyle ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı takım olarak kalitemizi sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Mühendisler Odasına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”diye konuştu.

KERİM ASLAN

Kerim Aslan turnuva tarihine geçti.

Devlet Hastanesi adına Kerim Aslan, maçın başlama vuruşundan attığı muhteşem golle haftaya ve turnuva tarihine damgasını vurdu.



ÇETİN AKPINAR

Akpınar, ”Erken gelen gol moralimizi bozdu”

Mühendisler Odası teknik sorumlusu Çetin Akpınar maç sonu şunları söyledi: ”Öncelikle rakibimizi galibiyetinden dolayı kutlarım. Maç başlar başlamaz yediğimiz talihsiz gol ile morallerimiz bozuldu maalesef. Bu gol dışında ilk yarıda rakibimizin ataklarını iyi karşıladık karşı kalede de pozisyonlar bulduk ama sonuca gidemedik. Rakibimiz ikinci yarıya daha etkili başladı. Orta sahada topa daha çok hakim olup pas trafiğini daha iyi yaptılar. Organize geldikleri ataklarda durumu 2-0 a taşıdılar.

İkinci golden sonra bulduğumuz penaltıyla durumu 2-1 e taşıdık. Ancak sıcağın ve mücadelenin vermiş olduğu yorgunluk takımımızda daha çok hissedildi. Planlarımızı sahaya yansıtamadık. Ve maçtan 4-1 yenik ayrıldık. Mühendisler Odası takımı yeni oluşan bir ekip. Her maçtan sonra daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Bu maçı arkamızda bıraktık. Önümüzdeki maçlar da daha iyi olacağız.. Oyuncularımı verdikleri özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ederim.”dedi.

MÜHENDİSLER ODASI

Turnuvaya 4-1’lik Devlet Hastanesi mağlubiyeti ile kötü başlangıç yapan Mühendisler Odası turnuvadaki ikinci maçını 18.05.2022 Çarşamba günü 18:30’da ilk maçından mağlubiyetle ayrılan Mevlana Özel Eğitim-Meb ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak.

Ahmet Türkeş

Devlet Hastanesi 4-1 Mühendisler Odası

SAHA:Linyit
HAKEM:Ahmet Türkeş
DEVLET HASTANESİ:Şenol-Harun-Kerim-Emrah-Ahmet Kazak-Birol-Kenan-Emin-İsmail
YEDEKLER:Nurullah, Tamer, Hasan, Ahmet, Sefa, Sait, Lütfü
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay

MÜHENDİSLER ODASI:Gökhan-Onur Bal-Celal-Mehmet Danışmaz-Emre-Berkay-Mert-Kaşif-Sinan
YEDEKLER:Selim, Çetin, Recep, Ahmet, Serhat, Onur, Sefa, Mehmet
ANTRENÖR:Celal Demirel
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Kerim Aslan, Ahmet Kazak, Emin Kabak, Sait Yurduseven (Devlet Hastanesi), Berkay Canseven (Mühendisler Odası)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN