A-Grubu Harika Maçlara Sahne Oldu

A-Grubu Harika Maçlara Sahne Oldu

Turnuvamızın ikinci günü dün A-grubunda oynanan iki zevkli ve denk takımların oynadığı maçlarla sürdü..

Haberin tamamı noktası virgülüne kadar Mahallenin Delisi’ne aittir.

Günün ilk maçında grup favorisi olarak görülen ilk üç takımda yer alması beklenen iki takımın mücadelesi Yeni Anadolu ve Nakliyeciler arasındaydı. Kontrollü bir o kadar da birbirinden çekinen iki takım orta alan mücadeleleriyle 20 dakkayı geçirdiler.

Nakliyeciler orta alanda küçük üçgenler kurup kontrayla çıkmaya çalışırken yeni anadolu iyi kapanıp ileri doğru ayağa çıkarak uğur Aksoy ve Kubilay la pozisyon aradı. Tamda bu anlarda Kubilay bireysel becerileriyle göstere göstere bağıra çağıra penaltıyı aldırdı.. Topun başına Aksoy geçdi bence şimdiden turnuvanın en iyi kalecilerinden biri olarak gördüğüm Sefayı geçemedi..

İlk yarı fazla pozisyon olmasa da zevkli maç oldu ikinci yarı nakliyeciler hızlı başladı. yeni genç oyunculardan Mert güzel çalımından sonra Bülenti harika gördü Bülent Kemal’e Kemal bekletmeden tekrar Bülente ve Nakliyeciler 1 0 öne geçdi..

Bu dakkadan sonra en usta ayağı olan Avusturya sakatlanıp çıkınca yerine Orhan hocayı kanata çekdi o dakkaya kadar kanatda güzel işler yapan Merti göbeğe çekdiler. fakat Yeni Anadolu’dan hamlelerde gecikmedi. Hocalığını da yapdığım prensim dediğim Hüseyin Topanın hızlı ve doğru oyunuyla topu daha fazla ileri götüren anadolu takımı sefa nın ufak çaplı sakatlığından sonra ki o dakikaya kadar 3 net pozisyon da çıkarmışdı bunun etkisi varmıdır bilmem önce sahanın özellikle ikinci yarı iyilerinden olan Kubilay la beraberliği buldu..

Akabinde yıllanmış Faikos uzakdan sert vurdu Salih hoca ayağının ucuyla ufak bi dokunuş yapdı ve 2 1 öne geçen taraf Yeni Anadolu oldu.

Sonrasında da güzel pozizsyonların ve mücadelelerin olduğu maçı Anadolu zorda olsa kazanmasını bildi.. Fatih Kaya ve Avusturya Mustafa’yı kaybeden Nakliyeciler 3 puanı da kaybetti. Bakalım sonraki maçlar neler olacak.. kişisel görüşüm Alperi gözlerim aradı o olsaydı çok daha değişik olabilirdi maç… BAŞARILAR iki takıma da.. Avusturya ve Fatih abiye geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz…

TES-İŞ ve NİTROMAK

Günün ikinci maçı kalite olarak ilk maça oranla düşük kalite belgesi olsa da yine birbirine denk iki takımın mücadelesinde tanık olduk.. İlk maça oranla kontrolsüz birbirine atak yapmaya çalışan iki takım bize heyecanlı bi maç izlettiler.. TES-İŞ ve NİTROMAK maçı izlemeye değer bi maçdı..

Heybesinde şampiyonluklar 3. lükler 4. lükler bulunan Termik santralinden beraber oynadığım kupa kaldırdığım arkadaşlarımında bulunduğu TES-İŞ takımı daha derli toplu defans yapabilen orta sahada zayıfda olsa ileri uçda bu sene bize güzel işler gösterecek yeni arkadaşımız Cihanla golü de bulunca akabinde skor koruma odaklı oyunu iyi oynamayı bilen grup maçın sonuna kadar iyi kapanıp hızlı çıkıp kontrayla golde aradı çok net pozisyonlarda kaçırdı kalesinde Ramazan ve Ademle pozisyon gören Nitromak a geçit vermemeye çalışdı..

Tam maç 1 0 bitti derken.. yeni gençlerden TES iş stoperi Görkem ceza alanında rakibini ittirdi.. Tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi hakem.. Topun başına Nitromak golcüsü Adem geçdi.. o dakikaya kadar TES-İŞ in en zayıf halkası olarak görülen kalecileri harika kurtarışla takımına 3 puanı getirdi.. Belki de bu 3 puan grupdan çıkartacak TES-İŞ takımını tebrikler…

Bu arada sölemeden edemeyeceğim.. Termik santralinin takım çıkarmama kararını hala anlayamama rağmen.. Tam takımın oyuncuları dağıldı derken.. yeni seçim kazanmış MUSTAFA GİRGİNLER elini taşın altına koymuş ve TES-İŞ adı altında takımı turnuvaya sunmuş kendi de gelip kulübede yerini almış.. Helal olsun diyor teşekkür ediyoruz .. bu yol doğru yol başkan tebrikler ve teşekkürler….

Evet inanılmaz mücadelelerin olduğu bir gün daha geçdi harika eğleniyoruz şuana kadar saygılar sevgiler herkeze.. Mahallenin Delisi Laz İbo (Tüm yazılarına göz at)
MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN