Yargı Gücü 10-1 Sgk Gib

Yargı Gücü 10-1 Sgk Gib

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Linyit Stadı’nda C-Grubunda oynanan Sgk-Gib ve Yargı Gücü maçlarıyla devam edildi.

3.Günün son karşılaşması C-grubunda Sgk-Gib ve Yargı Gücü takımları arasında oynandı. Güç dengelerinin Yargı Gücünden yana olduğu karşılaşmayı: Furkan Arslancan (6), Sinan Atasoy (2), Savaş Tarakçı ve Semih Tanbullar’ın golleriyle 10-1 Yargı Gücü kazandı.

Yargı Gücü

Yargı Gücü farklı başladı

İlk defa bu sezon turnuvaya katılan Ufuk Nayman idaresindeki Yargı Gücü, üstün oynadığı müsabakayı bir birinden güzel gollerle süsleyerek karşılaşmadan 10-1 gibi farklı skorla ayrıldı. Yargı Gücü turnuvadaki ikinci maçını 21.05.2022 Cumartesi günü saat 17:00’de Huzurevi ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak.

Furkan Arslancan

Furkan’dan müthiş açılış

Yargı Gücü’nün Sgk-Gib takımını 10-1 mağlup ederken oynadığı pozitif futbolunu bir birinden güzel 6 golle süsleyen Furkan Arslancan maçın yıldızı oldu.



sgk gib

Sgk uzun yıllar sonra

Ahmet Koyun’un saha içi sorumluluğu altında mücadele eden Sgk-Gib, kısıtlı kadro yapısıyla fazla direnç gösteremedi. Kırmızı-siyahlılar, turnuvadaki ikinci maçını 19.05.2022 Perşembe günü Milli Eğitim ile Linyit Stadı’nda oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

AHMET KOYUN

Ahmet Koyun, ”Fair-play çerçevesinde mücadele ettik.”

Yargı Gücüne farklı mağlup olmalarına rağmen oyunu çirkinleştirmeden maçı tamamlayan Sgk-Gib’de takım sorumlusu Ahmet Koyun, ” Uzun yıllar sonra katılım gösterdiğimiz Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ilk maçımızı oynadık. Oyuna bakacak olursak kısıtlı kadromuzla dostluk ve fairplay çerçevesinde mücadele ettik. Takımdaki birçok arkadaşımız turnuvada ilk kez forma giydi ve bu sebeple sahaya istediğimiz oyunu yansıtamadık. Maçta üstün taraf Yargı Gücü oldu kendilerini tebrik eder, sakatlıksız bir turnuva olmasını dileriz.”diye konuştu.

 

HALİL ÇIKIRIKÇILAR
Yargı Gücü 10-1 Sgk Gib

SAHA:Linyit
HAKEM:Halil Çıkrıkçılar
YARGI GÜCÜ:İdris-Şerif-Ufuk-Gürkan-Nihat-Savaş-Semih-Furkan-Sinan
YEDEKLER:Mustafa, Ali, Ayhan, G.Güneş, Ercan
ANTRENÖR:Ufuk Nayman

SGK GİB:H.Çıplaklar-H.Sert-Ahmet-Abdullah-F.Baygül-F.Gölükçü-Eşref-H.ibrahim
YEDEKLER:Şevket, Musa, Emin
ANTRENÖR:Ahmet Koyun
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Furkan Arslancan (6), Sinan Atasoy (2), Savaş Tarakçı, Semih Tanbullar (Yargı Gücü), Eşref Sansar (Sgk Gib)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN