Cumhuriyet Koşusunda Necip Fazıl Kısakürek Farkı

Cumhuriyet Koşusunda Necip Fazıl Kısakürek Farkı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yılı tüm yurtta olduğu gibi Soma ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

İlçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşu yarışmalarında Necip Fazıl Kısakürek Okulu madalyaları topladı.

Koşuda Necip Fazıl Kısakürek Farkı

Evciler’de başlayan ve Soma Zaferspor tesislerinde sonlanan koşu yarışmalarında Necip Fazıl Kısakürek Okulu beş birincilik birde ikincilik elde etti. Bireysel ve takım bazında sekiz kategorinin beşinde Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu olarak birinciliği, birinde de ikinciliği alarak hem eğitimde hem de sportif anlamda ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha ortaya koydu. Başta okul yönetimi ve öğretmenleri daha sonrada, yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi kutluyoruz.
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN