Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında

Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında

Geçen haftayı 2-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyeti ile tamamlayan Somaspor, bu hafta lider Sivas Bld.Spor deplasmanına gidiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10.haftasında Pazar günü deplasmanda lider Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Somaspor, bu maçı kazanıp hem Sivas Belediyespor‘un namağlup ünvanına son vermek hem de üst sıralara tırmanmak istiyor.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin TerapisiKırmızı Grupta geride kalan 9 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle geride bırakan Somaspor, 10‘ncu hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda grubun namağlup lideri Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Siyah-beyazlı ekibimiz, geçen hafta Kahramanmaraşspor maçında elde edilen galibiyet serisini zorlu maçı kazıp sürdürmek istiyor.  Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde saat 14.00’de başlayacak karşılaşmada, hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak. Maçın orta hakemi  Oğuzhan Uğurlu ligin ikinci haftasında Adıyamanspor FK’yı deplasmanda 52.dakikada Melih Şencan ve 66.dakikada Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 2-0 galip geldiğimiz maçı yönetti.

Yolculuk Bugün

Siyah-beyazlı ekibimiz bu maçın Soma hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. Kafile bu akşam 20:00’deki uçakla önce Kayseri, sonrada karayolu ile Sivas’a hareket edecek. Cumartesi günü de ter antrenmanı ile hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu maç öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bağlantılı Haber;

Sivas Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu


SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN