Orhan Karslı, Ümitler Avrupa Şampiyonasında

Orhan Karslı, Ümitler Avrupa Şampiyonasında

Milli takım düzeyinde gururumuz olan Taekwondo antrenörü Orhan Karslı hocamız, Estonya’da yapılacak Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası için Milli takımın başında.

24-27 Ağustos 2021 tarihlerinde Estonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına için bloğumuza açıklamalarda bulunan Orhan Karslı,

ORHAN KARSLI MİLLİ TAKIM HOCASI”28 Temmuz 02 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo şampiyonasından sonra; 02-05 Ağustos tarihlerinde Milli takım seçmelerini yine Ankara’da yaptık. Seçilen bu takımımızı 23 Ağustos’a kadar Konya da kampta Avrupa şampiyonası için çalıştırıyoruz. Aynı takım ile 24-27 Ağustos 2021 tarihlerinde Estonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Takımımız çok güçlü buraya kadar en iyi sporcularımızı seçtik. Çalışma ortamımız oldukça güzel, imkanlarımız mükemmel. Federasyon başkanımız devlet büyüklerimiz hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bizde Allah’ın izniyle Avrupa Şampiyonu olarak yurda dönmek istiyoruz.”diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN