Somaspor Başkanı Mustafa Aydın’dan Önemli Açıklamalar

Somaspor Başkanı Mustafa Aydın’dan Önemli Açıklamalar

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, yeni sezon öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Yer aldığı 3. Lig’de geçen sezonu 69 puanla şampiyon tamamlayan Somaspor‘da yeni sezon öncesinde kamplar, kadro ve transfer çalışmalarının yanı sıra, takıma maddi destek sağlanması için gerekli adımların atılması yönünde çalışmalar hızla devam ediyor. Konuyla ilgili Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın bloğumuza bir dizi açıklamalarda bulundu.

“2.lig Çalışmalarına Hızlı Başladık “

Geçtiğimiz sezon 3.lig 3.grupta şampiyon olduktan sonra hemen yükselmiş olduğumuz 2.lig çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirtten başkan Aydın, ” Öncelikle Teknik ekibimiz ile istikrarı devam ettirdik. Burhanettin hocamız ile kader birlikteliğimiz devam ediyor ve bundan biz de şehrimizde hocamızda çok mutlu. 2.lig çalışmalarına hocamızın isteği doğrultusunda mevcut kadromuzda devam edeceğimiz oyuncularla anlaşarak başladık. Aramızdan ayrılan oyunculara hizmetleri için teşekkür edip bundan sonra ki kariyerlerinde başarılar dileyerek vedalaştık.” dedi..

” Tutku İle Oynayan, Aidiyet Duygusu Yüksek Ekip Olacağız”

Genç futbolculara yatırım yaptıklarını; genç, koşan, istekli ve arzulu bir takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Aydın, ” Tabi yükseldiğimiz 2.lig daha çok efor sarf edilen bir lig yeni bir mücadele ve futbolun daha tutkulu oynandığı bir lig biz de bunun için çalışmalar yaptık. Tutku ile oynayan aidiyet duygusu yüksek futbol oynarken keyif veren ve keyif alan gelişime açık kadro derinliği olan yöremizden genç ve 2.lig tecrübesi yüksek yaşı genç oyuncularla kadromuzu şekillendirdik. 2.lig Kırmızı grupta mücadele edeceğimiz rakiplerimizin bir çoğu süper lig genetiği olan takımlar hepsine saygı duyuyoruz biz de sahada mücadele ederek emek vererek dinamik ve coşkulu oynayarak saygı duyulacak bir takım oluşturduk. Oyuncularımızın hepsine güveniyoruz emeğin ve alın terinin şehrinde en iyi şekilde bizi temsil edeceklerdir.” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz Yukarıyı Zorlayan Bir Ekip Oluşturmak”

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5’te yer almak olduğunu vurguladı. Mustafa Aydın, ” Soma şehri ve Somaspor hedefsiz olmaz, her zaman en iyisini yapmaya çalışan bunun için mücadele eden emek veren bir kulüp ve şehiriz. Şehrimizin kulübe olan bağlılığı bizim en büyük mücadele kaynağımız, bu yıl ligde üretim yapan genç yetenekleri Türk futboluna sunan taraftarlarımızın ve rakiplerimizin izlemekten zevk aldığı sıralamada daima yukarıyı zorlayan bir ekip ile inşallah güzel ve başarılı bir sezon geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“2.lig Çalışmalarına Hızlı Başladık “

Siyah-beyazlıların 3 etaptan oluşan hazırlık kamplarıyla da ilgili konuşan Somaspor başkanı Mustafa Aydın, “12 Temmuzda tesislerimizde başladığımız çalışmalara 3 Ağustosta Bolu kampı ile devam ettik. Bu süreçte 8 hazırlık maçı oynadık, kadromuzu yüksek oranda kampta beraber oldu, iyi bir kaynaşma ve birliktelik dönemi geçirdi. Lig öncesi oynayacağımız Karşıyaka ve Akhisar hazırlık maçlarında son durumumuzu görüp lige hazır hale gelmek istiyoruz.” dedi



”Bu İlçenin Hizmetkarına Teşekkür Ederiz’’

Kulübe maddi ve manevi desteklerinden dolayı duyarlılık gösteren birey, kurum ve kuruluşlara da teşekkür eden Aydın, ‘’Tüm bu süreçte geçmiş yıllarda olduğu gibi her daim yanımızda olan kendini bu şehrin hizmetkarı olarak gören Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan bey’e, Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup bey’e, Kaymakamımız Sayın Fatih Akkaya bey’e, Ticaret ve Sanayi odası Başkanımız Cem Doğan bey’e, kulübümüzün ana sponsoru İMBAT Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız’a hiçbir karşılık beklemeden gerek SMS kampanyası, gerek BAYRAK AS kampanyası ve FORMA kampanyasında yanımızda olan şehrimizin maden ve sanayi kuruluşlarına esnaflarına iş insanlarına SOMASPOR yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz.’’dedi.

‘’Rulopan Reklam Panoları Koyuyoruz’’

Kulübe gelir getirecek bir takım projeleri de hayata geçirmeye planladıklarını belirtten Mustafa Aydın, ‘’Somaspor birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile bugünlere gelen bir kulüp nihayetinde tüm Somalıların emek verdiği bir kulüp yeni sezona başlarken stadımızdaki reklam sistemini değiştirdik. Sahanın kenarlarına Rulopan denilen dönen reklam panolarını yerleştirdik.2.Lig formatında reklam ve içerik üretmenin keyfini yaşayacak esnaf ve kurumlarımızı reklam panolarımızda var olmaya davet ediyoruz.’’

‘’Kombine Bilet Satışları Başladı’’

Mustafa Aydın son olarak, ‘’ 2021-22 sezonunda stadyumlara %50 kapasite ile seyirci alınacağında sezonluk kombine kartlarımız satışa sunulmuştur. Protokol tribün 1000, Yanı 500 olan kombinelere ilgi duyan taraftarlarımız tesislerimizde ki muhasebe biriminden temin edebilirler. 2021-22 sezonunda tüm takımlara hayırlı olsun, sakatsız kazasız bir sezon olmasını temenni ederim.’’diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN