Türkiye, Taekwondo Şampiyonası’ndan 12 Madalya ile Döndü

Türkiye, Taekwondo Şampiyonası’ndan 12 Madalya ile Döndü

Türkiye, İsveç’te düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nı 12 madalya ile tamamladı

İsveç’te muhteşem kapanış. Helsingborg kentinde düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nın son gününde +87 kiloda Emre Kutalmış Ateşli ile 73 kiloda Huri Korkut altın, 87 kiloda Hasan Can Lazoğlu ve +87 kiloda Muhammed Emin Yıldız bronz madalya kazandı. Milli takımımız, erkek takım, kadın takım ve genel sıralamada Avrupa 2’ncisi oldu.


Şampiyonanın 1. Gününde

46 kg da Fatma Keleş 2.
49 kğ da Hava Nur Çoban 2.
58 kg da Mahmut Küskü 2.oldu

2. Gününde

63 kg Ferhat Can Kavurat 1.
57 kğ. Gülsüm Gültekin 3.
68 kg Hakan Reçber 3. oldu

3. Gününde

62 kg da İkra Kayır 2.
80 kg da Hüseyin Kartal 3. olarak takım halinde Avrupa ikincisi oldular.

ORHAN KARSLISoma mızın gururu Orhan KARSLI‘nın da Milli Takımın başında antrenör olarak katıldığı bu büyük şampiyonada Ümit Milli Takım sporcularımızı ve emeği geçen teknik heyeti kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN