Özer Şenoğlu, ‘’Yeni Bir Vizyon Kazandıracak Çalışmalara İmza Atacağız’’

Özer Şenoğlu, ‘’Yeni Bir Vizyon Kazandıracak Çalışmalara İmza Atacağız’’

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu ve beraberindeki heyet, 5 Temmuz’da gerçekleşecek TÜFAD seçimleri öncesinde Soma’lı Antrenörlerle bir araya geldi.

Soma Zaferspor Tesislerinde yapılan toplantıda TÜFAD Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu ve ekibi, Soma’lı Antrenörlerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verip, fikir alış verişinde bulundu. MANİSA TÜFAD SEÇİM ÖNCESİOldukça samimi ortamda geçen toplantıda Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi mevcut başkanı Özer Şenoğlu, yeniden başkan olması halinde derneğe yeni bir vizyon kazandıracak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Toplantının sonunda Şenoğlu, Yusuf İpek ve Ramazan Çapar yeni antrenörlük diploması alan Mehmet Güvendiren ve Metin Şengül‘e sertifikalarını takdim ettiler.

Şenoğlu ve Dadal Çekişecek

Bilindiği üzere; Manisa TÜFAD başkanlığı için, mevcut başkan Özer Şenoğlu ile uzun yıllar TÜFAD Genel Sekreterlik görevini yürüten Mehmet Dağdelen yarışacak. Burada da kazanan aday 3 yıl Manisa TÜFAD başkanlığı koltuğuna oturmuş olacak. Kazananın Manisa futbolu olacağı seçimde her iki tarafa da başarılar dileriz..

HABER:Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN