Mehmet Dadal’dan Burhanettin Basatemür’a Plaket

Mehmet Dadal’dan Burhanettin Basatemür’a Plaket

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkan adayı Mehmet Dadal, 3.Lig 3.Grubu şampiyon tamamlayan Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür’a plaket takdim etti.

Başkan adayı Mehmet Dadal ve ekibinde bulunan Aydoğan Tunay, Rıdvan Türküler, Mustafa Özövgü ve Erol Muratoğlu nezaretinde Turgutlu’da gerçekleşen plaket takdiminde başkan adayı Dadal;Mehmet Dadaldan Basatemüra plaket ‘’Mutevazi kişiliği ve mütevazi kadrosuyla büyük bir başarıya imza atarak Somaspor’u 3.ligden 2.lige çıkartan Manisa ve Turgutlu’nun gururu Burhanettin hocamıza bu plaketi takdim etmek bizler için gurur kaynağıdır. Kendisini ve bu şampiyonlukta emeği geçenleri kutlar, Burhanettin hocamız ve Somaspor camiasına 2.ligde başarılar diliyoruz. Tüm Manisa’lı meslektaşlarım adına bu plaketi veriyoruz. Başarıların daim olsun, gururunuz gururumuz dur.’’ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN