10’un Adı Nurettin Çağlar

10’un Adı Nurettin Çağlar

TFF 3. Lig 3.Grup 15.haftasında Somaspor evinde Osmaniyespor FK’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Takım kaptanı Nurettin Çağlar atılan 3 golün ikisinde asist yaparken, bir penaltı aldırıp birde gole imza attı..

 

Koronavirüs‘e yakalanmasının ardından 20 gün sahalardan uzak kalan Nurettin Çağlar, ilk olarak geçen hafta Altındağspor maçında forma giydi ve o maçta takımının 4.golüne imza attı.

Osmaniyespor FK maçında takımına sağladığı katkı ile; ”Gemisini Kurtaran Kaptan” sözünün vucüt bulmuş hali olan Nurettin Çağlar’ın, Osmaniyespor FK maçında takımına sağladı katkılar aşağıdaki videoda



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN