Burhanettin Basatemür Osmaniyespor Maçının Zor Geçeceğini Biliyorduk

Burhanettin Basatemür Osmaniyespor Maçının Zor Geçeceğini Biliyorduk

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, maçın uzatma bölümünde penaltıdan attıkları golle 3-2 mağlup ettikleri Osmaniyespor FK maçının ardından kısa açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Ligde oynadıkları son iki maçlarını kazanarak çıkışa geçtiklerini dile getiren Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, ilk yarının kalan son iki maçını da kazanıp devreyi lider tamamlamak istediklerini belirtti.

3-2 kazanılan Osmaniyespor FK maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirten Burhanettin Basatemür, ‘’Osmaniyespor FK maçının zor geçeceğini biliyorduk ve öylede oldu. Maçın başında geriye düşmemize rağmen mücadeleyi ve oyunu bırakmadan devam edip 2 güzel gol bulduk.’’dedi.

Pozisyonlar Yakaladık Ancak!

‘’İkinci yarı 3.golü bulabilecek pozisyonlar yakaladık ancak pas tercihi ve vuruşlarımız iyi değildi. Osmaniyespor penaltı ile beraberliği yakaladı. O zamandan sonra tekrar öne geçebilmek için çabalarımız vardı ve son bölümde buna ulaştık. Futbol böyle bir şey bazen son bölümlerde gol yersin bazen de atarsın. Sonuçta galip geldik ve çok mutluyuz. Lider olmak tabi ki önemli ancak daha da önemlisi lider bitirebilmek. İnşallah bunu hep beraber başarırız.’’diye konuştu.



Burhanettin Basatemür,Osmaniyespor Galibiyet Sevinci

Verdiği Sözü Tuttu

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, maç öncesi Somaspor’un ”İhtiyar Delikanlılar”a verdikleri galibiyet sözünü yerine getirmenin sevincini, maç sonu kale arkasına asılan pankartın önünde takımın ikinci golünü atan Uğur Can‘a poz vererek kutladı.

NOT: Karşılaşmanın  özeti ve video görüntüleri için buraya  300’e yakın maç fotoları ise Cevsam Instagram ve Soma’da Spor facebook sayfamıza yüklenecektir..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN