2.Hafta 20 Golle Veda Etti!

2.Hafta 20 Golle Veda Etti!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ikinci haftanın sonunda A-grubunda iki C-grubunda ise tek karşılaşma oynandı.

TFF Tesislerinde oynanan ve 20 golün atıldığı ikinci haftanın son karşılaşmalarında, Maden-İş- ELİ (3), ELİ (1)-Müftülük ve Öğretmenler Birliği-Kaymakamlık karşılaşmaları oynandı.

A-grubunda ELİ (1) ve Öğretmenler Birliği rakiplerini mağlup etti. C-grubunda ise ELİ (3) ve Maden-İş 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmalara ait 301 adet  fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

2.Haftanın puan durumu, gol krallığı ve detayları pazar günü yayınlanacaktır..

MADEN-İŞ 1-1 ELİ (3)

Günün ilk karşılaşması, A-grubunda ilk maçında galip ayrılan ELİ (3) ile, mağlup olan Maden-İş takımları arasında oynandı.
Yağmurlu havada oynanan maç, karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti. Bu maçın skoru,1-1 biten Soma Belediyesi ve Demir Export karşılaşmalarıyla beraber haftanın en az gol atılan ikinci karşılaşması oldu.

ELİ (3) GALİBİYETİ KORUYAMADI!

İlk maçında ELİ (2)’yi Erhan Durdu (3) ve Ozan Güraçar’ın golleriyle 4-1 mağlup eden ELİ (3), ikinci maçında Maden-İş önünde Melih Akın’ın golüyle öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve önemli fırsatı kaçırmış oldu..

MADEN-İŞ PENALTI KAÇIRDI, ATALA TELAFİ ETTİ

ELİ (3) karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Maden-İş, ikinci yarıda Metin Açıkgöz ile kullanılan penaltıdan yararlanamadı. Son on dakikaya girilirken Mustafa Atala’nın kafası skoru belirledi:1-1

SAHA:Tff
HAKEM: H.Okan Baylan
ELİ (3):Yasin-Fırat-Fatih-İlhan-Tolga-Baybars-Erhan-Melih-Ertuğ
YEDEKLER:Uğur,Aytekin,Yüksel,Mehmet,Ergin

MADEN-İŞ:Adem-Metin-Soner-Volkan-Ayhan-Onur-Mustafa-Ömer-Sebahattin
YEDEKLER: İmral,Hayrettin,Gürkan,Murat,Ahmet,Hanifi,Şerif
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Melih Akın (ELİ 3),Mustafa Atala (Maden-İş)

MÜFTÜLÜK 3-10 ELİ (1)

Günün ikinci maçı, A-grubunda ELİ (1) ve Müftülük takımları arasında gerçekleşti. 13 golün atıldığı karşılaşmayı 10-3 kazanan ELİ (1) ikinci haftanın da en farklı galibiyetine imza atan takım oldu.

ELİ (1) GERİ GELDİ!

Müftülük karşısında oyunun tamamında üstün oynayan ELİ (1), Mehmet Bayri’nin yıldızlaşıp altı gol attığı karşılaşmadan 10-3 galip ayrıldı. Kırmızı-siyahlıların iki maçlık performansları akıllara, önceki yıl çok kötü bir sezon geçiren ve ilk turda elenen ‘’ELİ (1) takımı bu sezon geri geldi galiba’’ sorusunu getirdi.

MÜFTÜLÜK, KIRILGAN BİR TAKIM!

Grupta oynadığı ilk iki maçta rakiplerine 3 farklı üstünlük sağlayan, 70 dakikanın sonunda ise mağlup ve beraberlikle ayrılan Müftülük, bu sefer oyunun tamamında geriye düştü ve güçlü rakibine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Ramazan Gülegen’in ELİ (1) defansını ve kalecisini iki kez mağlup etmesi onun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ortaya koydu. Ayrıca; etkili silahları Mehmet Ülker’in hastalığından dolayı bu önemli karşılaşmada yer almaması, Müftülük adına şansızlıktı.

 

SAHA:Tff
HAKEM: Gökhan Özkan
ELİ (1): Arkın-Yusuf-Tolga-Çetin-Osman-Nedim-Erhan-Celal-Bayri
YEDEKLER:Önder,Serkan,Mahmut,Tarkan,Onur,Serhat,Bülent

MÜFTÜLÜK:Mustafa-Fatih-Habib-Tuncer-Murat-Turgut-İskender-Hasan-Ramazan
YEDEKLER:Ahmet,Akiner,H.Hüseyin,M.Ali,Mustafa
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Mehmet Bayri (6),Osman Gündüz (2),Tarkan Bayram, Mahmut Danışmaz (ELİ 1), Ramazan Gülegen (2),Fatih Arı (Müftülük)

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ 5-0 KAYMAKAMLIK

Günün ve ikinci haftanın son karşılaşması, yine A-grubunda oynandı. Öğretmenler Birliği ve Kaymakamlık takımları arasında oynanan karşılaşmada sahadan gülerek ayrılan taraf Öğretmenler Birliği oldu.

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ İKİNCİ YARIDA..

İlk yarıda istediği oyun anlayışını sahaya süremeyen Öğretmenler Birliği, rakibin etkili ataklarında kalecisi Engin’in inanılmaz kurtarışları sayesinde gol yemedi. İkinci yarıya ise, oyuna Fatih Dönmez ve İlkay Yenal’i süren MEB, İlkay Yenal (3), Fatih Dönmez ve İbrahim Yayla’nın golleriyle karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

KAYMAKAMLIK’TA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR!

Öğretmenlar Birliği karşısında ilk yarıda oldukça etkili olan Kaymakamlık, rakip defansı geçti, kaleci Engin’i bir türlü mağlup edemedi.İkinci yarıda ise yıldız oyuncularını sahaya süren rakibi karşısında çaresiz kaldılar ve sahadan farklı mağlup ayrılmak zorunda kaldılar..
SAHA:Tff
HAKEM: Melih Sayın
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ:Engin-Ali-Serhat-Sezgin-İbrahim-Ramazan-F.Yeşilyurt-Mehmet-A.Koçyiğit
YEDEKLER:Cihan,F.Dönmez,İlkay,A.Erdil

KAYMAKAMLIK:Nakif-A.Acar-Vehbi-Önder-Yunus-İsmail-Yahya-Abdullah-A.Yıldız
YEDEKLER: Ahmet,Şaban,Erhan,Sezai
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: İlkay Yenal (3),Fatih Dönmez,İbrahim Yayla (Öğretmenler)

26 MART MAÇ PROGRAMI

26.03.2018 Pazartesi 16:30 Soma Kömürleri-Yuta Çalışkan Teiaş
26.03.2018 Pazartesi 18:00 İmbat-Nitromak Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN