Yolun Açık Olsun Kaptan

Yolun Açık Olsun Kaptan

Siyah-beyazlı formamızı giyen ve arma için savaş veren bütün isimler bizim için değerli ama ayrı bir yere koyduğumuz futbolcular da yok değil.

Ayrı yere koyduğumuz ve takımdan gitmelerine üzüldüğümüz; Toma Tabatadze ve Mehmet Uysal‘dan sonra kaptanımız Üzeyir Ergün’de takımımızdan ayrılmak zorunda kalan oyuncu oldu. Sporsever ve taraftar olarak; sevdiğin futbolcuların takımdan ayrılması gerçekten üzüyor insanı. Bal’dan 3.lige çıkan ve 3.ligde final oynayan kadrodan takımda kalan tek isimdi. Her şeyden önce Üzeyir Ergün’e Somaspor taraftarları adına verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Oynadığı pozitif futbol ve bizlere yaşattığı güzellikler ile o da gönlümüzde yer tutan isimlerden biri oldu.

Üzeyir Ergün, yeni sezonda TFF 1.Lig takımlarından Ümraniyespor forması giyecek. Kaptanımızın, Somaspor ile yakaladığı başarıları yeni takımı Ümraniyespor ile sürdüreceğinden hiç şüphemiz yok. Yolun açık olsun Kaptan, Soma senide unutmayacak.

YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN