Ayrılık Haberleri Gelmeye Başladı

Ayrılık Haberleri Gelmeye Başladı

Somaspor’un Pazarspor’la oynadığı final maçının ardından ayrılık haberleri gelmeye başladı.

İlk ayrılık haberi takımın golcü oyuncusu Mehmet Uysal’dan geldi.

Sezon başı önce Manisa Futbol Kulübünden Somaspor’a’ geldiğinde bende dahil burun kıvıranlar çok oldu.

Toma Tabatadze gibi bir golcüden sonra en az onun ayarında daha nitelikli forvet beklerken Manisa FK’dan lig tecrübesi olmayan 20 yaşındaki Mehmet Uysal’ın Somaspor’daki serüveni sessiz sedasız başladı.

O sezon “küme düşmemeye oynar” denilen Somaspor, genç Mehmet Uysal’ın attığı gollerle 2.ligin kapısından geri döndü..

MEHMET UYSAL MAÇIN ADAMI

İlk Ayrılık Haberi de Ondan Geldi.

Dün Pazarspor’la oynanan final maçının ardında Mehmet Uysal sosyal medya adresinden ” Acısıyla, tatlısıyla, cefasıyla, sefasıyla formasını gücümün, nefesimin son damlasına kadar terlettiğim Somasporumda son günümdü. İsterdim ki Soma halkına taraftarına başarı getirtmek. Herşeyin hayırlısı nasipten ötesi yoktur. Bana sesleri patlayana kadar destekte bulunan Soma halkı, Siyah İnciler, Ultras Arma taraftarına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey çok güzeldi. Allah’a emanet olun. Bu takım çok iyi yerlerde olacak hiç şüphem olmadı . Sağlıcakla kalın.” veda mesajı geldi.

İlk sezonu olmasına rağmen 3.Ligde yapması gerekenin fazlasıydı yaptı. Bizimle 27 maçın 25’inde sahaya ilk 11’de çıkan başarılı futbolcu, rakip fileleri 16 kez havalandırırken ikide asist yaptı. Mehmet’in yaşının daha genç olması dolayısıyla ilerleyen zamanlarda çok daha iyi bir potansiyele sahip olacağını düşünüyorum.



MEHMET UYSAL SOMASPOR

Yolun açık olsun Dumanlı Kentin Puslu havasını soluyan Mehmet Uysal, Toma Tabatadze‘den sonra sende iyi bir izlenim bıraktın.. Soma seni gollerin ve gol sonrası yaptığın danslarınla hatırlayacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN