Somaspor, Yozgat Deplasmanına Sıkıntılı Gitti!

Somaspor, Yozgat Deplasmanına Sıkıntılı Gitti!

TFF 3.Lig 3.Grupta topladığı 42 puanla ikinci sırada yer alan Somaspor, 27.hafta 31 puanla 12.sırada yer alan, Yozgat 1959 FK deplasmanında 3 puan arayacak..

Zorlu maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan ve bu sabah uçakla Yozgat’a uçan siyah-beyazlı ekibimizde dört sarı kartla cezalı duruma düşen Melih Vardar kadroda yer almazken, sakatlıkları süren Mehmet Uysal, Nurettin Çağlar ve Ali Akkuş’un durumları maç sabahı netlik kazanacak..

SOMASPOR YOZGATSPOR 1959 FK

4 Attığımız 2 Takımdan Biri..

Normal sezonun bitmesine sekiz maç kala oynayacağımız rakibimiz; bu sezon Halide Edip Adıvarspor‘la birlikte dört gol attığımız iki takımdan biri olan takımla yani Yozgat 1959 FK ile bu hafta deplasmanda karşılaşıyoruz. İki takım içinde önemi büyük olan bu karşılaşma öncesi takımımızda 1 cezalı, 3 sakat 6 oyuncuda sarı kart sınırında bulunuyor..


Burhanettin Basatemür

Basatemür, ”Bahanemiz Yok!”

Cezalı, sakat ve kart sınırında olan oyuncuların sıkıntısını yaşayan teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür: ”Yozgatspor maçı her iki takımın ligdeki konumundan dolayı çok zor geçecek bir maç. Tabii ki bizim amacımız kazanarak Somaya dönmek.
Aldıkları darbe sonucu sakatlıkları bulunan, Nurettin Çağlar, Mehmet Uysal ve Ali Akkuş un durumları maç günü belli olacak. Melih Vardar ise sarı kart cezalısı. Ancak tüm bunlara rağmen hiç bahane üretmeden maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah istediğimi alırız.
Üzeyir Ergün, Melih Şencan,Onur Ulaş, Ali Akkuş, Mehmet Bağlı ve Yusufcan Abay sarı kart sınırındaki oyuncularımız. Buna da dikkat ederek oynamamız gerekiyor.”ifadelerini kullandı.



mehmet uysal somaspor

İlk Maçı Somaspor Farklı Kazanmıştı

Sezonun ilk devresinin 10.haftasında Soma Atatürk Stadında oynanan maçta Somaspor; Mehmet Uysal’ın coşup 4 gol attığı karşılaşmadan 4-2 galip ayrılmıştı(maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Murat Türkoğlu Düdük Çalacak

8 Mart Pazar günü saat 14:30’da Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Bayburt Bölgesi Klasman hakemlerinden Murat Türkoğlu yönetecek.

Türkoğlu’nun yardımcılıklarını ise; Hakan Eygü (Erzurum), Bülent Korkmaz (Gümüşhane) ve dördüncü hakem Adem Karakaya (Amasya) yapacak.


SOMASPOR YOZGATSPOR'U 4 LEDİ

Toparlayacak Olursak;

İçimizden geçen yenisi olduğumuz ligde bir maçta ilk dört gol atma başarısı gösterdiğimiz  rakibimiz karşısında yine maç sonu bu görüntüyü tekrarlamak istiyoruz.. O gün 4 gol atıp maç sonu fotoda ”dört” işareti yapan Mehmet Uysal‘ın gösterdiği gibi bu maçta da aynı skoru istemiyoruz:)) Bir olsun bizim olsun..SİYAH-BEYAZ DEVAM.

İlgili Haberler;

Yozgat FK Maçımımızın Hakemleri Belli Oldu.
Basatemür, Yozgatspor 1959 FK Maçına Değindi.
Mehmet Uysal 4-2 Yozgatspor 1959 FK
Somaspor’da 2 Oyuncu Kadro Dışı!
Somaspor-Yozgatspor 1959 FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Yozgatspor 1959 FK Hazırlıklarına Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN