Somaspor, Yozgatspor 1959 FK Hazırlıklarına Başladı

Somaspor, Yozgatspor 1959 FK Hazırlıklarına Başladı

TFF 3. Lig 3.Grup takımlarından Somaspor, 10.hafta evinde konuk edeceği Yozgatspor 1959 FK karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

 

Deplasmanda 1-0 kaybedilen Bayrampaşaspor maçından sonra Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür’unda maç sonrası verdiği demeçte , “İyi savunma yapıp iyi hücum edemediğimiz bir maçı kaybettik” demişti. Evet sıkıcı geçen bir maçın sonunda 3 puanı İstanbul’da bırakmak zorunda kaldık.. O maç orada kaldı..

Yozgatspor 1959 FK Maçına Odaklanalım..
Siyah-beyazlılar, 3. Grubun 10. haftasında 12 puanla 11.sırada yer alan Yozgatspor 1959 FK’yı evimizde misafir edeceğimiz maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde çalışmalarına başlayan siyah-beyazlı ekip, ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Mehmet Bağlı ve Melih Şencan katılmadı..















Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN