Somaspor-Yozgatspor 1959 FK Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Yozgatspor 1959 FK Maçının Hakemleri Belli Oldu

9.Hafta sonunda 5 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 16 puanla 5.sırada yer Somaspor ile, 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 11.sırada yer alan Yozgatspor 1959 FK arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

26 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’de Soma Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Muğla Bölgesi Klasman hakemi Tayfun Sarı yönetecek. Sarı’nın yardımcılıklarını Kürşathan Akın (İzmir), M.Burak Dilitatlı (Muğla) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Melis Özçiğdem (İzmir) üstlenecek..

Orta hakem Tayfun Sarı, bu sezon bir 2.lig (4.hakem), bir Ziraat Türkiye Kupası, bir Gelişim Lig ve iki 3.lig maçında düdük çalmış. Tayfun Sarı en son 68 Aksaray-Şile Yıldızspor maçını yönetmiş ve o maçta 6 kez sarı kartına baş vurmuş..
Tayfun Sarı ve ekibi ilk defa maçımızda görev alacaklar.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN