Soma Master 4-2 Çandarlı Pitane Master

Soma Master 4-2 Çandarlı Pitane Master

Soma Masterler ligin 17.haftasında Soma TFF Tesislerinde konuk ettiği Çandarlı Pitane Masterleri  farklı mağlup etti.

Bu maç öncesinde grupta oynadığı 16 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturan Soma Masterler, 6 puanla 11.sırada yer alan Çandarlı Pitane Masterleri TFF Suni Çimde misafir etti.

Sahaya Kadir-Emrah-Tolga-Ahmet-Yücel-Halil-Mutlu-Y.Mayak-Hakan-Cenk ve Ramazan on biri ile çıkan Soma Masterler, Çandarlı Pitane Masterleri Hakan Durur, Yusuf Mayak, İlker Çakır ve Bora Bilgener’in golleriyle 4-2 mağlup etti.

İki takım arasında ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı Soma Masterler; Bora (3), Y.İpek, Cenk, Y.Mayak, Kepçe, Bahadır, Yücel ve İlker’in golleriyle  10-2 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

9-EYLÜL-MASTERLER

18.Hafta Rakip 9 Eylül Master

Çandarlı Pitane  Master galibiyeti ile puanını 39’a çıkaran Soma Masterler,  18.hafta deplasmanda 9 Eylül Masterlerin konuğu olacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Soma’da oynanan maçı Soma Masterler, 9 Eylül Masterleri Avusturya (2) ve Bora Bilgener’in golleriyle  3-0 mağlup etmişti. (geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN