Nazilli Bld.Spor 0-15 Soma Zaferspor

Nazilli Bld.Spor 0-15 Soma Zaferspor

TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde mücadele eden Soma Zaferspor, deplasmanda konuğu olduğu Nazilli Belediyespor’u gol yağmuruna tuttu.

İkinci devrenin ikinci maçında Nazilli Belediye Sporu deplasmanda 15-0 mağlup eden kızlarımız play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Baştan sona kızlarımızın üstünlüğü ile geçen müsabakanın gollerini Şevval Akkuş 3, Selis 2, Berfin 2, Meltem 2, Nilsu 2, Şevval Üstünsoy, Kader Gamze, Aysu ve Begüm attı.

Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan karşılaşmayı da kazanan taraf 7-0’lık skorla Soma Zaferspor olmuştu. (geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)



Maçın Oyuncusu ”Şevval Üstünsoy”

Savunmada rakiplerine fırsat tanımayan Şevval attığı mükemmel bir gol ile de takımına skor katkısı sağladı. Kendisini tebrik ediyoruz.

zaferspor bayan futbol takımı

Önümüzde Kritik Maç Var..

Gelecek hafta Afyon İdman Yurdu ile içeride oynayacak olan kızlarımız bu maçı kazanmaları durumunda yüzde doksan play-off’u garantileyecek olan kızlarımız. Hemen sonraki hafta Denizli temsilcisi Horozkent ile oynayacak.



Zaferspor’un oynadığı maçları görmek için skorların üzerine tıklamanız yeterli..

1.Hafta Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor
2.Hafta Zaferspor 7-0 Nazilli Belediyespor
3.Hafta Afyon İdman Yurdu 1-2 Soma Zaferspor
4.Hafta Soma Zaferspor 0-5 Horozkent Spor
5.Hafta Antalya Demirspor 0-7 Soma Zaferspor
6.Hafta Soma Zaferspor 7-3 Alanya Demirspor
7.Hafta Konyaaltı Gençlikspor 0-6 Soma Zaferspor
8.Hafta Manisa Esnaf Gençlikspor 0-19 Soma Zaferspor
9.Hafta Soma Zaferspor 12-0 Yeşilyurtspor
10.Hafta Soma Zaferspor 5-0 Karşıyaka Beden Eğt
11.Hafta Nazilli Bld.Spor-Soma Zaferspor

Bayan Futbolu ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN