Mustafa Aydın, Zor Geçeceğini Biliyorduk

Mustafa Aydın, Zor Geçeceğini Biliyorduk

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Batman Petrolspor ile oynanan karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini belirterek “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Mustafa Aydın 1-1 sonuçlanan Batman Petrolspor maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Batman Petrolspor karşısında maça zorda olsa kazanmak için çıktıklarını belirten Aydın, “Ligde kolay maç olmayacağını biliyorduk, zor haftalara girdik. Maça bu düşünce ile hazırlanmıştık. Karşılaşmaya iyi de başladık erken gol bulamayınca rakibin direnci arttı ve ilk yarı geriye düştük. Maçın ikinci yarısında oyuncularımız kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Kazanma fırsatı da yakaladık fakat bugün istediğimiz üç puanı alamadık. Bunun için üzgünüz, lig devam ediyor. Uzun soluklu lig maratonunda bu tür puan kayıpları olur buna ‘’yol kazası’’ diyoruz. Bütün dikkatimizi Çarşamba günü oynayacağımız İçel İdmanyurduspor maçına çevireceğiz. Oyuncularımızı fedakarca mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum.’’dedi

Hakemlerin ilginç kararlarına da tepki gösteren Mustafa Aydın, şöyle devam etti:

‘’Bir parantez de hakeme açmak gerekir. Maçın ikinci yarısında 3 dakika da rakibin sarı kartlı oyuncusunu dışarı çıkaramayan maça 3 dakika uzatma veriyor. Verilen verilmeyen sarı kartlar da başka bir çelişki, hakemin dikkatsiz ve özensizliği saha da mücadele eden sporcularımızın emeğini boşa çıkarıyor. Hakem bugün maçı yönetmemiş idare etmiştir.’’ifadelerini kullandı.



ramazan karakaya

Yönetici Ramazan Karakaya’da Tepki Gösterdi

Hakemin verdiği kararları eleştirenlerin arasında  Somaspor kulüp yöneticilerinden  Ramazan Karakaya vardı. Orta hakem Erdal Yılmaz‘ın verdiği kararlarla adeta çileden çıkan Karakaya, maçın TFF Gözlemcilerine Erdal Yılmaz’ı şikayet etti.



İlgili Haberler;

Neydi Bu Sebepler?
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Suratlar Asıkta Olsa
Batman Maçı Öncesi Şok Haber
Basatemür, Zor Maç Olacak
Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Batman Petrolspor Provası Yapıldı
Batman Petrolspor Hazırlıkları Başladı
Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN