Mustafa Aydın, Mutluyuz, Gururluyuz

Mustafa Aydın, Mutluyuz, Gururluyuz

Karşıyaka karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, “Dün zorluk derecesi yüksek maçı Özcan Aydın’ın attığı golle 1-0 kazandık. Oyunun küçük bölümleri hariç büyük bölümünde istediğimiz gibi oyunu yönlendirdik. İstediğimiz ve arzu ettiğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtarak namağlup liderlik ünvanımızı sürdürmeyi başardık.” dedi.

3.Lig 3.Grup 10.hafta maçında deplasmanda Karşıyaka’ya 1-0 mağlup eden Somaspor, namağlup liderliğini 11.haftaya taşımayı başardı.

Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz”

Karşılaşma sonrası bloğumuza açıklamalarda bulunan Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, ” Öncelikle kötü hava şartlarına rağmen sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Bugün grubumuzun namağlup takımlarından biri olan Karşıyaka ile çok önemli bir maça çıktık. Tabi Karşıyaka ile Soma arasında ki maçlar geçmişi olan atmosferi yüksek çekişmesi bol olan maçlar. Zorlu 90 dakikanın büyük bölümünde rakibe az pozisyon verdik. Kendi girdiğimiz pozisyonlar vardı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu grupta namağlup 18 puan almış bir takımı sahasında yendiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum.’’dedi.

‘’Maça İyi Hazırlandık’’

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’Ligde üç namağlup takımdan ikisinin oynayacağı bir maçtı ve kazananın ligin yukarısına damga vuracağını konuşmalarımızda hep değerlendirdik. Sporcu kardeşlerimiz ve teknik ekibimiz bu bilinçle maça hazırlandı. Ligde üç haftalık zorlu bir periyoda girdik bunun ilk maçı Karşıyaka müsabakası idi. Bizim kazanıp yolumuza namağlup devam etmemiz gereken bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyeti tüm Somaspor taraftarlarına armağan ediyoruz.”



Aydın Taraftarları da Unutmadı

Aydın, pandemiden dolayı takımlarını seyretme şansı bulamayan taraftarları için, ”Müsabakalar seyircisiz olsa da onların manevi gücünü diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da hep yanımızda hissediyoruz. Bu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Tüm şehir birleşerek bütünleşerek maddi manevi dayanışma göstererek geçen sene yarım kalan hikayemizi tamamlayıp üst lige çıkmak en büyük arzumuz. ” diye konuştu.

Yalnız Bırakmadıkları İçin Teşekkür Etti.

Başkan Mustafa Aydın, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen kendilerini bu önemli müsabakada yalnız bırakmayan Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Ak Parti ilçe Başkanı Erol Saygılı ve CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy’a teşekkür etti.
Ayrıca İzmir’de bulundukları süreç içerisinde kendilerini çok iyi misafir eden Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve Soma’mızın yetiştirdiği iş insanlarından Turgay Büyükkarcı’ya da Somanın simgesi haline gelen Madenci heykelini hediye etti.

Bağlantılı Haber;

Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN